Publikováno Říjen 26, 20222 r víte prosím někdo, co znamenají chybové kódy 19225 a 25710 ? Po nastartování na mi padlo auto do nouzového režimu, ale po resetování přes Caristu auto normálně jede. Již se mi to stalo asi před 14 dni se stejným výsledkem.
před 5 hodiny5 hod Zdravím všechny, mám stejný problém jako kolega výše viz přiložený výpis chyb. Chtěl jsem se zeptat, zdali je reálná šance, že je turbo v pořádku. Zatím jsem na začátku - zkontroloval jsem vizuálně podtlakové hadičky a ty jsou ok. Následně se chystám na kontrolu podtlakové nádobky na turbu apod. Na internetu jsem se dočetl, že může být chyba mimo jiné a na jednocestném ventilu, který je umístěn na přilehlých podtlakových hadicích - setkal jste se někdo prosím s tím, že by problém mohl být zde? Děkuji za odpovědi. Doufám, že nebudu muset řešit turbo a to z důvodu např. zanesené proměnlivé geometrie lopatek.
před 1 hodina1 hod Děkuji za tip. Nicméně vizuálně dle priloženého postupu vše vypadá ok. Během příštího týdne budu mít podtlakovou pumpu, tak zkusím proměřit jak se chová podtlaková nádobka na turbu a pak dám vědět, jak jsem dopadl. Jinak jenom pro upřesnění, jakmile jsem vypnul a znovu zapnul zapalování, tak pak bylo vše ok - ujel jsem dalších 200 km bez potíží. Bohužel (nebo Bohudík) se jedná o sporadickou závadu......což je na diagnostiku asi to nejhorší......
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.