kocin Vloženo 1. Listopad 2022 Vloženo 1. Listopad 2022 Ahoj chlapi, uniká mi mazivo mezi vnitřní kloubem a unašečem poloosy. Nejspíš tam bude nějaké těsnění. Zkusil bych ty šrouby nejdřív dotáhnout ale nevím utahovací moment. Nesetkali jste se s tím? Budu rád za každou radu. Citovat
nicco Vloženo 30. leden 2023 Vloženo 30. leden 2023 Ahoj mam to stejne, nekde jsem to tady psal. Ja jsem ale mel i prasklou manzentu pri 30.000km. Nechal jsem ji vymenit v neoriginalu, ale rekli mi, ze uz je spatny i kloub, tak to vymenili komplet. Ale olej to pusti porad. A jak se divam na ten kryt pred katalyzatorem, tak s tim Skoda i pocitala, ze to je bezna vec? Ten muj olej co tece je zlute barvy, je to olej z prevodovky? Citovat
shrek_85 Vloženo 2. Červen 2023 Vloženo 2. Červen 2023 Ten kryt tam je proto, aby se manžeta vnitřního kloubu poloosy nepoškozovala teplem sálajícím z výfukové soustavy. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.