Jany58 Vloženo 7. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2022 Stierače sa mi zapnú automaticky po naštartovaní a nedajú sa vypnúť. V servise mi už vymenili najprv spínacie páčky, potom motorček. Po každej výmene to chvíľku fungovalo, no po čase problém začal opäť. Z môjho laického pozorovania som zistil, že preblém nastal v čase, keď sa znížila vonkajšia teplota. Cez leto stierače fungovali normálne. Taktiež to spočiatku prestalo samo stierať (zhruba po prejdení 1 km.) čiže stierače fungovali normálne. Hovorím o predných stieračoch. V súčasnosti ich vypínam vybraním poistky a prestalo mi fungovať aj vnútorné osvetlenie. Budem vďačný za každú radu. Ján. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filllli Vloženo 7. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2022 Tipnul bych BSG na odchodu... Jestli je to tak, tak diagnostika určitě něco poví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jany58 Vloženo 7. Listopad 2022 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2022 BSG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filllli Vloženo 7. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2022 (editace) "centrální řídící jednotka" (neplést si s komfortní jednotkou), má na starosti právě stěrače, vnitřní osvětlení a spoustu dalších věcí... Editováno: 7. Listopad 2022, autor: filllli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jany58 Vloženo 8. Listopad 2022 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2022 Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jany58 Vloženo 13. Prosinec 2022 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2022 Ešte raz chcem poďakovať za správny tip (diagnostikovanie problému) Trochu mi trvalo, než som potrebnú centrálnu jednotku zohnal. V servise po napojení na počítač im vykazovalo problém niekde medzi páčkou a riadiacou jednotkou. Tip bol aj na káble. Po namontovaní zohnanej riadiacej jednotky však problém prestal, a zatiaľ to drží. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.