Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Zrcátka se musí upravit(buďto se uřízne nějaká hrana,neívm jaká po přiložení je to vidět) nebo se přizpůsobí do plastových trojúhelníků pro tuning zrcátka. Konektor zdaleka nesedí,musí se koupit jak konektor tak prodloužit kabeláž.

• o 3 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 4 měsíce později...
  • o 4 měsíce později...
Vloženo

ja jsem elektriku udelal takhle: vzal na vrakovisti kabel z F1 a F2 zrcatek, jelikoz konektor z O2 pred FL je moc veliky neprojde dirou ve dverich, kabely vypinoval a jelikoz jsem podle navodu co jsou zde na foru oktaviacky zrcatko rozebral az na ten zaklad, tak byly barvy dratu krasne videt a vzniklo mi 5 dratu, ktery uz jsou normalne na F1(3 jsou na motory,2 cerny na vyhrev zrcatka)a k nim 3 dalsi( blinkr,kostra,plus na svetlo- osvetleni prostoru dveri- dolu),pak jsem to pospojoval do tech 8 pin konektoru z F2 jsou maly takze projdou dirou ve dverich. No a na konec jsem vzal origo svorkovniciF1(co je ve dverich-obdelnik) a draty co jsem musel dotahat do dveri od blinkru + udelat kostru novou +drat na svetlo a dal do jednoho konce konektoruF2 druhy na zrcatka ( udelal jsem takovy mezikus).Pokud bych musel nekdy sundavat zrcatka tak rozpojim pouze ten 8pin konektor a ten obdelnik zustane ve dverich a nemusim strihat ty pridany draty.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...