Fabi Pavel Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 siky7a to je tam přidělávané, nebo to je komplet celé zrcátko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky7 Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Je to komplet celé zrcátko z OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laďa29 Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Taky si myslím, že jedinné normální a trošku vypadající řešení, je vzít zrcátko z nějaké O. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabi Pavel Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 A ty zrcátka z Octavie 2 pasují na fabku I nebo se musí nějak upravovat mechanicky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipan-pan Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Zdravím, a co na technické?Akceptují to? Sedí i konektory na vyhřívání a seřizování? Myslím,že by to zajímalo více uživatelů Fabek.Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky7 Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Zrcátka se musí upravit(buďto se uřízne nějaká hrana,neívm jaká po přiložení je to vidět) nebo se přizpůsobí do plastových trojúhelníků pro tuning zrcátka. Konektor zdaleka nesedí,musí se koupit jak konektor tak prodloužit kabeláž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 siky7 - jak to máš s blinkrem? Ten v balníku si vyřadil? Nebo ti bliká všechno, tedy blatník i zrcátko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky7 Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 Bliká mi všechno,bál jsem se co mi povědí na STK. Přímo jsme se ho ptal jeslti to nevadí. Kouknul a říkal že je to pěkný. Toť celé 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JménoMé Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 Ahoj. Jakej kopnektor se musí dokoupit aby to sedělo?....mluvíme o zrcátkách z o2 před FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robič Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 Zdar klubaci hodil by sem niekto nejaku schemu alebo vysvetlivku zapojenia tych zrkadeil dikes.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike.111 Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 ja jsem elektriku udelal takhle: vzal na vrakovisti kabel z F1 a F2 zrcatek, jelikoz konektor z O2 pred FL je moc veliky neprojde dirou ve dverich, kabely vypinoval a jelikoz jsem podle navodu co jsou zde na foru oktaviacky zrcatko rozebral az na ten zaklad, tak byly barvy dratu krasne videt a vzniklo mi 5 dratu, ktery uz jsou normalne na F1(3 jsou na motory,2 cerny na vyhrev zrcatka)a k nim 3 dalsi( blinkr,kostra,plus na svetlo- osvetleni prostoru dveri- dolu),pak jsem to pospojoval do tech 8 pin konektoru z F2 jsou maly takze projdou dirou ve dverich. No a na konec jsem vzal origo svorkovniciF1(co je ve dverich-obdelnik) a draty co jsem musel dotahat do dveri od blinkru + udelat kostru novou +drat na svetlo a dal do jednoho konce konektoruF2 druhy na zrcatka ( udelal jsem takovy mezikus).Pokud bych musel nekdy sundavat zrcatka tak rozpojim pouze ten 8pin konektor a ten obdelnik zustane ve dverich a nemusim strihat ty pridany draty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.