Pulauten Vloženo 13. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2022 Mám Superba III, pokud jsem s klíčem 1,5m od dveří, tak se dají otevřít pouhým zabráním za madlo. Rád bych tuto funkci uměl v Nastavení nějak zapnout a vypnout podle potřeby. Vypnutí by u mě znamenalo, že dveře půjdou otevřít jen stisknutím tlačítka na klíči, nikoli zabráním za madlo. Existuje nějaký způsob, jak toho dosáhnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 14. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2022 Jaký máš modelový rok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 14. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2022 1,5 m je teda dost. Jednou jsem stál u řidičových dveří a požádal spolujezdce, aby otevřel svoje dveře a nešlo to. Vždy jde keyless deaktivovat zamčením klíčkem + dotykem na klice na přední straně. Vydrží to do dalšího odemknutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 14. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2022 Ja som skusal presne ako ty, ja pri vodicovi a zena pri spolujazdcovi a neslo. Takisto ked som spal pred prednou kapotou, nevedela otvorit dvere. Cize 1.5m mi pride velmi velky dosah na keyless... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulauten Vloženo 14. Listopad 2022 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2022 před 3 hodinami, Leonekkk napsal: Jaký máš modelový rok? Superb III Combi L&K 2.0 TDI 110 kW, r.v. 2016, typ 3T, ozn typu SUP.COM GrtL&K TD110/2.0M6A, varianta ACDFEAX11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 14. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2022 Musí se přehrát jednotka kessy aby ti to šlo…. Také to mám přehrané a když auto zamkneš klíčkem a dotkneš se kliky do 10 sekund tak to pak neotevrěš dotykem a ani kufr ti nepůjde pak to už jen aktivuješ klíčkem dalkáčem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.