Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám Superba III, pokud jsem s klíčem 1,5m od dveří, tak se dají otevřít pouhým zabráním za madlo. Rád bych tuto funkci uměl v Nastavení nějak zapnout a vypnout podle potřeby. Vypnutí by u mě znamenalo, že dveře půjdou otevřít jen stisknutím tlačítka na klíči, nikoli zabráním za madlo. Existuje nějaký způsob, jak toho dosáhnout?

Vloženo

1,5 m je teda dost. Jednou jsem stál u řidičových dveří a požádal spolujezdce, aby otevřel svoje dveře a nešlo to. Vždy jde keyless deaktivovat zamčením klíčkem + dotykem na klice na přední straně. Vydrží to do dalšího odemknutí.

Vloženo

Ja som skusal presne ako ty, ja pri vodicovi a zena pri spolujazdcovi a neslo. Takisto ked som spal pred prednou kapotou, nevedela otvorit dvere. Cize 1.5m mi pride velmi velky dosah na keyless...

Vloženo
před 3 hodinami, Leonekkk napsal:

Jaký máš modelový rok?

Superb III Combi L&K 2.0 TDI 110 kW, r.v. 2016, typ 3T, ozn typu SUP.COM GrtL&K TD110/2.0M6A, varianta ACDFEAX11

Vloženo

Musí se přehrát jednotka kessy aby ti to šlo…. Také to mám přehrané a když auto zamkneš klíčkem a dotkneš se kliky do 10 sekund tak to pak neotevrěš dotykem a ani kufr ti nepůjde pak to už jen aktivuješ klíčkem dalkáčem.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...