Drobeek Vloženo 24. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2022 (editace) Zdravím včera jsem u autoelektrikáře nechal vyměnit tachometr po výměně a nastavení všeho vč. km se v immo objevila chyba immobilizer 00003 control module 014 - defekt viz foto. elektrikář řikal že budíky byly v minulosti stočené a proto je v nich tato chyba zajímá mě zda jde chyba nějak odstranit a dále mě zajímá mě zda s tím bude problém na stk i když jsou na budíkách nastavené moje km z bývalých budíků Editováno: 24. Listopad 2022, autor: Drobeek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2022 Na STK budíky neřeší. Pomůže přehrát SW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drobeek Vloženo 24. Listopad 2022 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2022 A to se dělá jak nebo kam zajet aby mi to přehráli, když pojedu do autorizáku nevyhodí mě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.