Přejít na obsah

Hluk při zatočení do leva

Mourek89

Doporučené příspěvky

• o 5 měsíců později...
V 1. 12. 2022 na 19:52, alex99 napsal:

Spíš by mě zajímalo, jak se projevuje to uložení prevodovky. Jestli je to podobný projev, jako to co jsem popsal 

Ahoj, stejný problém mám u Toyoty Verso, vyměnil jsem obě poloosy a dělá to pořád, teď se chystám na ložiska. Alex99, už jsi to vyřešil?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 rok později...

Zdar chlapci a dívky..potřebuji řadu mám Octavii lll 2.0 TDI 110 kW rv.2017 a pro zataceni v levo mi někde hučí ložisko..právě jsem ale už vyměnil a ten hluk mi přichází z prostred až spíš z leva.pri neutrální to neručí tak jako s rychlostí...nemá tě s tím zkušenosti...bojím se aby to nebylo v převodovce...dik ze radu

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Tak to vypadaá, že mam stejny problem jako se tu resil. ,,Hučení" jen při zařazené rychlosti při zatočení doleva. Když se vyřadí tak je ticho.. Takže pravděpodobně silenblok prevodovky. Zkoušel jste tam dávat někdo nějaký ,, zesílený" třeba z jiné značky či motorizace? Nebo prostě 5G0199555R ? Koukal jsem že mi často vyjiždí i díl s koncovým indexem BR , je v tom nějaký rodíl? Případně jakou znacku jste volili krome originalu? Premyslim bud na Febi bilstein nebo Meyle . 

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...