Tomas666 Vloženo 29. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2022 Ložisko může hučet i odlehčené. Tzn na vnitřní straně zatáčky. A na heveru nemusíš poznat vůbec nic. Asi to opravdu nezbude nic jiného jak ložisko vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex99 Vloženo 1. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2022 Spíš by mě zajímalo, jak se projevuje to uložení prevodovky. Jestli je to podobný projev, jako to co jsem popsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrs3 Vloženo 22. Květen 2023 Sdílet Vloženo 22. Květen 2023 V 1. 12. 2022 na 19:52, alex99 napsal: Spíš by mě zajímalo, jak se projevuje to uložení prevodovky. Jestli je to podobný projev, jako to co jsem popsal Ahoj, stejný problém mám u Toyoty Verso, vyměnil jsem obě poloosy a dělá to pořád, teď se chystám na ložiska. Alex99, už jsi to vyřešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex99 Vloženo 22. Květen 2023 Sdílet Vloženo 22. Květen 2023 Ahoj, jj vyřešeno, pravé ložisko, hučelo ale nalevo. Zkusil jsem vyměnit pravý a je pokoj. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmír Teska Vloženo 29. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2024 Zdar chlapci a dívky..potřebuji řadu mám Octavii lll 2.0 TDI 110 kW rv.2017 a pro zataceni v levo mi někde hučí ložisko..právě jsem ale už vyměnil a ten hluk mi přichází z prostred až spíš z leva.pri neutrální to neručí tak jako s rychlostí...nemá tě s tím zkušenosti...bojím se aby to nebylo v převodovce...dik ze radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2024 Témata sloučena. Nastuduj si těch předchozích šest stránek a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.