Publikováno Prosinec 3, 20222 r Ahoj, dneska jsem zjistil že jsem někde ztratil trysku u couvací kamery viz foto . Kapalina teď stříká místo na kameru kolmo pryč. Než se obrátím na autorizovaný servis, kde počítám že mi reklamaci neuznají a oprava bude v ceně nové kamery, tak by jsem se chtěl zeptat jestli to uže někdo neřešil a nelze trysku koupit samostatně. Nechápu kde a jak se mohla ztratit. Popřípadě jestli někdo neví kód trysky/kamery abych si to mohl dohledat sám a vyměnit. Jedná se o Karog Style r.v. 2019 modelévá řada 2019 VIN když tak sdělím do PM. předem děkuji za odpovědi Bohdan
Prosinec 4, 20222 r https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5ta955993-tryska-ostrikovace-skoda-37883.html
Prosinec 4, 20222 r Tryska je ľahko vymeniteľná musíš rozobrať obklad heklapu a vycviknúť ju z madla kde je kamera, nič zlozíte prose lego. podlá fotky čo tu dal Miro tak to vyzerá že špičku tej trysky ti niekto mechanicky oskalpoval.
Prosinec 4, 20222 r Autor Děkuji za reakce. Máte někde montážní postup? Dle vzhledu mito přijde že budu muste celé tlačítko s kamerou sundat a nějak z druhé strany rozebrat. Bohdan
Prosinec 6, 20222 r Autor Nemáte někdo postu na sundání deklu u pátých dveří? Je to na šrouby nebo jen za cvaklé? Nejlépe i pár fotek. Díky Bohdan Upraveno Prosinec 6, 20222 r od DaroshCZ
Prosinec 8, 20222 r Autor Chci všem poděkovat za pomoc. Oprava se zdařila. Ve finále byla tryska jen zamáčklá do vnitř a stačilo jí jen za cvaknout. Autorizovaný servis by to řešil výměnou celého dílu kamery za 4500 bez DPH + práce a na můj přímý dotaz že stačí vyměnit jen trysku jsem dostal dost vytáček a zdůraznění že by to bylo bez záruky atd... :-D. Chápu že autorizované servisy musí nějak vydělávat, ale je sakra rozdíl 30 minut práce + 200 Kč (cena trysky) vs cca 6000 - 8000 autorizovaném servisu, kde by stejnak při montáži museli trysku vyndat a zandat. Fakt jsem netušil že si budu muset začít opravovat auto sám. Za mě Škodovka a servis palec dolů.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.