DaroshCZ Vloženo 3. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2022 Ahoj, dneska jsem zjistil že jsem někde ztratil trysku u couvací kamery viz foto . Kapalina teď stříká místo na kameru kolmo pryč. Než se obrátím na autorizovaný servis, kde počítám že mi reklamaci neuznají a oprava bude v ceně nové kamery, tak by jsem se chtěl zeptat jestli to uže někdo neřešil a nelze trysku koupit samostatně. Nechápu kde a jak se mohla ztratit. Popřípadě jestli někdo neví kód trysky/kamery abych si to mohl dohledat sám a vyměnit. Jedná se o Karog Style r.v. 2019 modelévá řada 2019 VIN když tak sdělím do PM. předem děkuji za odpovědi Bohdan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2022 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 4. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2022 https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5ta955993-tryska-ostrikovace-skoda-37883.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlbx Vloženo 4. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2022 Tryska je ľahko vymeniteľná musíš rozobrať obklad heklapu a vycviknúť ju z madla kde je kamera, nič zlozíte prose lego. podlá fotky čo tu dal Miro tak to vyzerá že špičku tej trysky ti niekto mechanicky oskalpoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaroshCZ Vloženo 4. Prosinec 2022 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2022 Děkuji za reakce. Máte někde montážní postup? Dle vzhledu mito přijde že budu muste celé tlačítko s kamerou sundat a nějak z druhé strany rozebrat. Bohdan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaroshCZ Vloženo 6. Prosinec 2022 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2022 (editace) Nemáte někdo postu na sundání deklu u pátých dveří? Je to na šrouby nebo jen za cvaklé? Nejlépe i pár fotek. Díky Bohdan Editováno: 6. Prosinec 2022, autor: DaroshCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaroshCZ Vloženo 7. Prosinec 2022 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2022 Děkuji zkusím nastudovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaroshCZ Vloženo 8. Prosinec 2022 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2022 Chci všem poděkovat za pomoc. Oprava se zdařila. Ve finále byla tryska jen zamáčklá do vnitř a stačilo jí jen za cvaknout. Autorizovaný servis by to řešil výměnou celého dílu kamery za 4500 bez DPH + práce a na můj přímý dotaz že stačí vyměnit jen trysku jsem dostal dost vytáček a zdůraznění že by to bylo bez záruky atd... :-D. Chápu že autorizované servisy musí nějak vydělávat, ale je sakra rozdíl 30 minut práce + 200 Kč (cena trysky) vs cca 6000 - 8000 autorizovaném servisu, kde by stejnak při montáži museli trysku vyndat a zandat. Fakt jsem netušil že si budu muset začít opravovat auto sám. Za mě Škodovka a servis palec dolů. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.