Host Guest_karco Vloženo 23. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2005 scem zmenit objem ale akym sposobom ci vrtanim alebo zdvihom resp kombinaciou.+ dalsie upravy hlavy ventilov,este vacsia kompresia.stale je to v jednani a hladani idealneho riesenia a neposledne aj otazka financii ktorych nikdy nieje dost ak na dacom pokrocim tak sa rad ozvem nateraz moj tuning je umyte auto zaparkovane v garazi ))))) a kludnejsi spanok caute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
White-tiger Vloženo 23. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2005 taky furt premyslim co upravit jako prvni ale asi bych sel prvne na kotouce Tarox,a desticky taky Tarox , nebo ziemmerman,podovzek Hp to mam tak 20 000 utracenych jen to fikne.Nebo premyslim koupit si neco vlastniho ty prachy nedavat do felcky ale chtit neco jineho.Kdyz tak hodte nejaky odkaz kde se da neco koupit na feldy nechce se mi kupovat cely komplet od Motor excelu spis bych to chtel kdybych to upravoval po castech.Vyfukovy system,vacka 280/280 jak tady nekdo rikal tak se odlehceny setrvak na muj motor nedava nebo to nema smysl,udelat chip bud cimbu nebo motor excel, mozna novy pisty(ale vedet jaka firma dela a za kolik) nechat vylestit saci kanalky a dalsi veci do budoucna bych to chtel udelat pokud si nekoupim vlastni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 23. Listopad 2005 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2005 Mikano1: Taky se mi líbí... přemýšlel jsem o tom tam spasovat světla z něčeho jinýho... ale padlo to právě kvůli tomu zapojení... jestli se k tomu odhodláš tak dej vědět jak to dopadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 23. Listopad 2005 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2005 Jojo... umité auto to je základ... Ted bych si ho přál mít čistý, ale bohužel... a v té zimě ze mi fakt nechce ho mejt... Už se těšim na jaro... Taky vaše felda vypadá umitá stokrát lépe než špinavá??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 24. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2005 Lewisi ...ty si mi pomohl nechas to zase na me.... budu mse na to muset kouknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 24. Listopad 2005 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2005 Já mám ted uplně nový světla... nebudu je mrvit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 24. Listopad 2005 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2005 Víš co mě ale napadlo??? Koupit světla z Fabie a vypreparovat z ni xenony a ty parabolky na dálkové světla... Koupit z vrakáče stará světla a kryty od ELlri (čiré) To by pak byl mazec mít tam xenony... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 25. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2005 Víš co mě ale napadlo??? Koupit světla z Fabie a vypreparovat z ni xenony a ty parabolky na dálkové světla... Koupit z vrakáče stará světla a kryty od ELlri (čiré) To by pak byl mazec mít tam xenony... a co na to poldove pri prvnim zablesku na jejich fosforujici vesty a placackou v ruce??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 27. Listopad 2005 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2005 Víš co mě ale napadlo??? Koupit světla z Fabie a vypreparovat z ni xenony a ty parabolky na dálkové světla... Koupit z vrakáče stará světla a kryty od ELlri (čiré) To by pak byl mazec mít tam xenony... a co na to poldove pri prvnim zablesku na jejich fosforujici vesty a placackou v ruce??? A co na ty Tvoje zadní světla??? Myslim že by měli asi víc keců... a co??? Neřešíš to... myslim že kdyby si jim ukázal jak to svítí a že je to udělaný solidně tak Tě pustí, anebo jen symbolickou částku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 28. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2005 Víš co mě ale napadlo??? Koupit světla z Fabie a vypreparovat z ni xenony a ty parabolky na dálkové světla... Koupit z vrakáče stará světla a kryty od ELlri (čiré) To by pak byl mazec mít tam xenony... a co na to poldove pri prvnim zablesku na jejich fosforujici vesty a placackou v ruce??? A co na ty Tvoje zadní světla??? Myslim že by měli asi víc keců... a co??? Neřešíš to... myslim že kdyby si jim ukázal jak to svítí a že je to udělaný solidně tak Tě pustí, anebo jen symbolickou částku... tak me uz zastavili docela hodnekrat vecer a vdy sekoukli obhlidli cely auto a jednou sme pokecaly o tom co to vsechno am a tak a pak me taky ted nedavno pochvalili. staly sme vzdu koukali jak to vsechno sviti a cityju " Pane ridici musim vas pochvalit tak ste zetim prvni kdo ma upraveny auto a SPZtku ma spravne osvicenou - mate to moc pekne a kdo vam to delal..... atd." to tak zahreje kdyz vas pochvali policie ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 28. Listopad 2005 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2005 Víš co mě ale napadlo??? Koupit světla z Fabie a vypreparovat z ni xenony a ty parabolky na dálkové světla... Koupit z vrakáče stará světla a kryty od ELlri (čiré) To by pak byl mazec mít tam xenony... a co na to poldove pri prvnim zablesku na jejich fosforujici vesty a placackou v ruce??? A co na ty Tvoje zadní světla??? Myslim že by měli asi víc keců... a co??? Neřešíš to... myslim že kdyby si jim ukázal jak to svítí a že je to udělaný solidně tak Tě pustí, anebo jen symbolickou částku... tak me uz zastavili docela hodnekrat vecer a vdy sekoukli obhlidli cely auto a jednou sme pokecaly o tom co to vsechno am a tak a pak me taky ted nedavno pochvalili. staly sme vzdu koukali jak to vsechno sviti a cityju " Pane ridici musim vas pochvalit tak ste zetim prvni kdo ma upraveny auto a SPZtku ma spravne osvicenou - mate to moc pekne a kdo vam to delal..... atd." to tak zahreje kdyz vas pochvali policie ČR. To znám... Hřeje to pěkně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
White-tiger Vloženo 28. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2005 jak to je s tim setrvakem presne ma to nejaky vyhody? myslim ze tady nekdo rikal ze to nema u 1.3 50kW BMM zadny vyznam tak ted nevim nekdo rika ze jo a nekdo zas ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 28. Listopad 2005 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2005 No to je pořád dokola, jsem z toho zblblej... Výhody to má v tom že to jde lépe do otáček, nic nebrání motoru aby se vytočil... Zvýší se krouták a výkon, ale je třeba si uvědomit že jde přece o to že pro něco ten setrvák tu váhu má... Zhoršíš tím volnoběh a vůbec zapalování a tak... jako je to asi větší mínus než nějaký přínos a proto bych se na to vykašlal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
White-tiger Vloženo 28. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2005 No to je pořád dokola, jsem z toho zblblej... Výhody to má v tom že to jde lépe do otáček, nic nebrání motoru aby se vytočil... Zvýší se krouták a výkon, ale je třeba si uvědomit že jde přece o to že pro něco ten setrvák tu váhu má... Zhoršíš tím volnoběh a vůbec zapalování a tak... jako je to asi větší mínus než nějaký přínos a proto bych se na to vykašlal... to sem chtel vedet a ne jenom to nema smysl a konec.to kdybys se ptal na neco a nekdo bi ti odpovedel nema to cenu tak se stejne budes ptat pro presnejsi informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 28. Listopad 2005 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2005 No to je pořád dokola, jsem z toho zblblej... Výhody to má v tom že to jde lépe do otáček, nic nebrání motoru aby se vytočil... Zvýší se krouták a výkon, ale je třeba si uvědomit že jde přece o to že pro něco ten setrvák tu váhu má... Zhoršíš tím volnoběh a vůbec zapalování a tak... jako je to asi větší mínus než nějaký přínos a proto bych se na to vykašlal... to sem chtel vedet a ne jenom to nema smysl a konec.to kdybys se ptal na neco a nekdo bi ti odpovedel nema to cenu tak se stejne budes ptat pro presnejsi informace Jasný... v pohodě... Taky chci vědět vždycky PROČ??? Nestčí jen odpověd typu nedělej to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 30. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2005 mate nekdo polepy na budikach??? asi jo tak by me zajimalo jestli ste se nekde nesetkali s polepama na feldu ve stylu WRC - dle fotky jo a jestli ste je vydeli tak kde a zakolik. ja sem nekde stahl tento obrazek ale nevim nic knemu??? jen asi ze cena byla kolem 1000,- kc jo a taky byme zajimalo jak to vypada kdyz se nalepi jelikoz jsem slysel i videl ze casem a teplem v lete se zacinaji tvorit bublinky??? tak me zajima jetli to ma cenu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
White-tiger Vloženo 30. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2005 me osobne takovy to veci moc nelakaj,ale muze to vypadat pekne.K tem bublinkam to spis zalezi jak se to kvalitne udela.A spis bych vymenil cely budiky nez jen tam dat polepy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paja_11 Vloženo 30. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2005 No ja polepy na budicich mam a žádny bublinky se mi tam za 3 roky neudělaly a lepil jsem si to v poho sam.. Jinak ti můžu poradit místo polepů přímo cely novy ty štítky.. je to lepsí a kvalitnější. dělá to jeden borec na www.newman-tuning.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
White-tiger Vloženo 30. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2005 a to je jen nalepka jo? nebo je zmeneny cely podsviceni displeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paja_11 Vloženo 30. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2005 no když měnís cely ty štítky tak tím můžeš měnit i podsvícení.. ten kluk to dělá na zakaázku, takže když mu písneš mejla tak ti určitě odpoví.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
White-tiger Vloženo 30. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2005 ja to nechci jen me to zajimalo myslim ze 1000kč radši dam do nejaky uzitecny veci do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 30. Listopad 2005 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2005 Přesně tak... Neumann to dělá... Přemýšlel jsem spíš o těch ve stylu V//RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 1. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2005 diky pajo.... za odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 1. Prosinec 2005 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2005 Kámoš si koupil od air designu, ale ten si ty původní strhal a nalepil to na budíky na ten vodící plast... měnil totiž podsvícení... Jestli si to budeš dělat tak mi dej vědět jak a co... taky by mě to zajímalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 21. Únor 2006 Sdílet Vloženo 21. Únor 2006 Tak prisel na radu predni naraznik... bude vypadat podobne jako zadni a v hladkem stylu... mozna dle Axon fabie.... pak vam ukazu jak to dopadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.