Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny koncerňáky :)

měl bych netradiční dotaz, hledal jsem asi hodinu na fóru a nenašel, tak snad nezakládám duplicitní vlákno,

Dával jsem z různých důvodů auto (Octavia 2 RS TDI CR) na čištění vodíkem, hlavně totiž nesplňovalo z ničeho nic emise ... když jsem si auto převzal, tak jsem pak doma zjistil, že mi zapomněli nainstalovat zpět kryt motoru a zároveň s tím tam zůstal molitan, kterému se říká Hluková izolace mezi horním krytem motoru a víkem hlavy válců (viz odkaz)

https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/03l103954-hlukova-izolace-skoda-43705.html 

Víte prosím někdo, kam se tahle věc dává? Zkoušel jsem hledat obrázky, když je to nasazený, bez úspěchu, a pak jsem to zkoušel nandat sám, najít to místo, kam to bude pasovat, ale raději jsem to vzdal :D ... nevíte někdo, kam to přesně patří? Případně kdyby bylo možné mi udělat foto? Nebo pokud se to někde opravdu válí na internetu, aby mi poslal odkaz?

Mohu to tam vrátit a postěžovat si, aby mi to spravili, ale samotnýho by mě to zajímalo a rád bych si to tam dal sám, není to k nim zrovna kousek :)

Díky moc.

PS. ano vidím, že izolace tato i ta na kryti má to nejlepší za sebou, vyřeším při další návštěvě servisu. ;)

IMG_20221218_230556.jpg

IMG_20221218_230617.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.