jakubd Vloženo 23. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2022 Octavia 4, výroba 08/2020 a výbava Style by měla mít k dispozici Smartlink, ale u mě zdá se být neaktivní a neustále mě odkazuje na Shop, ve kterém nabídka Smartlinku není. V místní Škodovce neví, co s tím. Nevěděl by někdo, jak jej zprovoznit? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2022 U těch prvních verzí někde chyběl. Stačí od prodejce vyjet soupis výbavy dle VIN. Na 4 až pěti stránkovém seznamu pokud není uveden v autě není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubd Vloženo 23. Prosinec 2022 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2022 (editace) Diky. Mám od prodejce zápis o stavu motorového vozidla, kde Smartlink uvedený je. Na infolince mi potvrdili, že na mém autě je Smartlink k dispozici. V servise si s tím taky nevěděli rady. Editováno: 23. Prosinec 2022, autor: jakubd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2022 Tak jiný servis zkusit. Ale pokud komunikovali s Boleslaví a nejde to … Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubd Vloženo 11. leden 2023 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2023 Nakonec jsem měl více problémů - nefunkční Navigace, Laura a adaptivní tempomat. Vše aktivováno v servisu Škoda v rámci záruky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škodov_KÁR Vloženo 27. Červen 2023 Sdílet Vloženo 27. Červen 2023 Prosim vas, na viacerych fotkach som si vsimol, ze Car play byva na celu sirku displeja. Ja to mam takto. Vie niekto poradit kde moze byt problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 27. Červen 2023 Sdílet Vloženo 27. Červen 2023 Na domovskej obrazovke máš widget, kde sa zobrazuje car play. Musíš ho vymazať a potom ti to pôjde na plnú obrazovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škodov_KÁR Vloženo 27. Červen 2023 Sdílet Vloženo 27. Červen 2023 Super, dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.