Prosinec 8, 200618 r Je to smutný... ale asi majitel takovej chudák není páč si myslím že je to spíš nějakej kokot co to trošku přehnal se "sportovním stylem jízdy"
Prosinec 9, 200618 r Taky už mi hořelo v autě. Předchozí majitel odpojil HF nechal viset nezaizolovaný konektory jen tak. Když jsem v něm uklízel, tak došlo ke zkratu (teda zkoro zkratu, protože pojistka to vydržela, ale kabely ne). Naštěstí to bylo doma a ne nikde na silnici, to bych už auto neměl. Nejhorší bylo, že pojišťovna nezplatila ani korunu - závada v elektroinstalaci, na čož se plnění nevztahuje... Takže ten pocit znám... Nezávidím mu... Upraveno Prosinec 9, 200618 r od inya
Prosinec 13, 200618 r No hrůza, ještě že jsem vyhral na plese hasičak ale jak vidím tak ten jeho mu byl asi taky na prd. Jde to nejak s těch stránek stahnout? Nevíte jak?
Prosinec 14, 200618 r Autor No já si myslim, že to měl hodně votuněnej motor a některý části to prostě nevydržely, když dal rychlejší jízdu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.