nextcz Vloženo 29. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2022 Ahoj, na fóŕu jsem našel témata zamlžená přední světla, ale mě se ted začaly zamlžovat ty zadní. Objeveno po ujetí cca 50 km po dálnici. Zrovna za týden jdu na servisku po dvou letech tak uvidím jak dopadnu. Nešlo to moc dobře vyfotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 29. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2022 Normální jev. Dělá mi to také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 29. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2022 Sice mám Kodiaqa, ale zadní se mi mírně zamlžila nad spojem a to v té červené části jen při mytí teplou vodou v zimě, jinak nikde. Z fotky to není přesně vidět, ale tam jsou žárovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nextcz Vloženo 29. Prosinec 2022 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2022 nn je to komplet LED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.