Planeta Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Nahodou by me zajimalo jestli lze "dodelat" zadni sterac nebo jestli tam musi byt z vyroby ?.Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Pokud nevíš, co s penězi, tak ano, lze dodělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 7. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Pokud nevíš, co s penězi, tak ano, lze dodělat. Aha - pokud nevim co s penezi - naznacujes ze to asi nebude mala castka ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Už se to tu někde řešilo, zkus pohledat. Určitě je třeba sehnat modul stěrače, jiné zadní okno (s dírou), rozvod vody, jinou páčku pod volant, atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 A ze je to hnusny, to je bonus zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 A ze je to hnusny, to je bonus zdarma Tak já mám zadní stěrač origo z výroby a nemůžu si ho vynachválit. Že by to bylo nějak hnusné - to se mi nezdá. To, že jsem měl předtím jiné auto, sedana, bez zadního stěrače byla dostatečná zkušenost, abych už nikdo auto bez toho nekupoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Musis sehnat zadni dvere se steracem, packu, natahnout kabelaz, natahnout vodu zepredu, koupit novy plato a novy plasty kolem plata. Muj tip.....10 litru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 8. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 tak 10 litru + - se da cekat pocital jsem ze to nebude za 1000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Je fakt že bych ho chtěl taky, hlavně v tom počasí co je teď, protože po ránu toho opravdu moc nevidim. Ale na druhou stranu desítku bych za to nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Ptal jsem se pri koupi brachy auta primo povolanych prodejvu SKODOVEK a rika, ze nelze dodelat. Mel asi na mysli na stavajici dvere a okno atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 U nás jsem vídával Š120 se zadním stěračem, měl to provrtaný mezi víkem motoru a oknem. To byla frajeřina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 U nás jsem vídával Š120 se zadním stěračem, měl to provrtaný mezi víkem motoru a oknem. To byla frajeřina. Ano, jak píšeš, byla to na Š120 frajeřina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Dodělat zadní stěrač na Octavii samozřejmě jde, všechno je otázka peněz. Co vše je potřeba sehnat už tady máš napsáno. Já bych ho na Octavii chtěl, škaredý se mi na zadním skle nezdá. Ale cena je vysoká a já bych do toho investovat nechtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 (editace) No člověk musí zvážit, na kolik jej využije protože ruku na srdce chlapy, ono přes to zadní sklo u Octavie je celkem špatně vidět. Pokud to auto nemá z prvovýroby, taky bych do toho nešel. Můj názor. Editováno: 9. Prosinec 2006, autor: Píst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Taky už jsem párkrát v annonci viděl inzerát na komplet 5 dveře se stěračem a neyla to zas taková darda. Jednou jsme byli s kámošema v kovošrotu, kde reciklují neb. odpady a měli tam plnou bednu pravejch páček pod volant, tak jsem si jeden vzal. Dodneška jsem nebyl schopnej ho proměřit, jestli je good. Byl na PC i na zadní stěrač. Ale proč je vyhazovali jsem se neptal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Za desítku snad radši monitor a couvací kameru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 No člověk musí zvážit, na kolik jej využije protože ruku na srdce chlapy, ono přes to zadní sklo u Octavie je celkem špatně vidět. Pokud to auto nemá z prvovýroby, taky bych do toho nešel. Můj názor. Naprosto souhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 9. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Panove pomalu me dostavate do rozpaku to se priznavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Zadní stěrač naprosto zbytečný!!! Jezdím často a nikdy mi nechyběl. Při dešti kapky krásně stekají po skle. Dobrá aerodynamika. Za 10 000,- raději hezká kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Zadní stěrač dobrý! Když vyjíždím z garáže docela úzkou a ne přímou uličkou asi 20m a prší, nebo dokonce sněží, tak je to vynikající. Jezdíš-li jen dopředu, pak by moc nechyběl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Kup kombíka, tam už stěrač máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 9. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Kup kombíka, tam už stěrač máš diky jeste jsem nezacal splacet tohle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimi Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 V zimě když sněží to opravdu nemá chybu.Když jsem kupoval octu tak mi dealer řekl že to stojí sice 2500Kč navíc ale nebudu litovat,a měl pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 mě stačí boční zrcátka a park. asistent a stěrač je HNUSNEJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotek Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Jako já nemít na svým kombiku zadní stěrač, tak to vokno můžu rovnou nechat zatmavit. Jezdím na různý stavby a když je na silnici taková ta voda-blato, tak je celej zadek hnedka zasranej. A čekat až bude pršet a kapky vody mi to smyjou, jak tady někdo psal,to by se mi teda nechtělo. Jediný co mě sere je ten ostřikovač. S tím si teda moc nepohráli. Takovej pramínek vody. Dycky tam toho nacákám a než se to rozšudle, tak to chvilu jezdí třeba nasucho a to se mi moc nelíbí. Nedá se tam koupit nějaká lepší tryska? Tuším, že je tam jen nasazená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.