m.krizovka Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Koupil jsem si tohle centrální zamykání http://www.dstechnik.cz/produkty/produkt.h...1791a53abcffcaf ale bohužel nemá signalizaci pomoci směrových světel.Šlo by to nějak dodělat.Nebo alspon to napojit na sirenu aby to alspon píplo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 pokud to vážně nemá nějakej výstup ( musel bych vydět manual ) tak to vem přímo s kabeláže co vede k motorkům jakmile se zapne motor je tam šťáva a na co si to napojíš je už tvoje věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 pozeral som ten inštalačný manuál ale o výstupe na sirénu tam zmienka moc nebola ajked to na stranke píšu...jedine že by to boli biely a hnedý vodič. tam by si mohol zapojiť rele a tym ovladať buď smerovky...v tom pripade si tu pohladaj schemu čo som postol ako zapojiť oddelovacie diody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.krizovka Vloženo 3. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2007 pokud to vážně nemá nějakej výstup ( musel bych vydět manual ) tak to vem přímo s kabeláže co vede k motorkům jakmile se zapne motor je tam šťáva a na co si to napojíš je už tvoje věc čus.Tady na teto stáncemanuál je manuál na ten můj centrál.Mohl by se s prosím na to podívat a říct mi jestli by to šlo dodatečně dodělat? Já tomu vůbec nerozumím.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 A TY MÁŠ JENOM CENTRÁL NEBO AJI DÁLKU jestli máš tu dálku co je tam ten manuál tak to není vůbec problém.máš tam výstup na sirénu a ten můžeš použít i na blinkry jen ho musíš pomocí diod rozdělit na dva okruhy a připojit na konektor XS6 pod palubní deskou svorky 14a 16 ale vše se musí oddělovat diodama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 a jestli máš jenom centrál tak nevím proč něco signalizovat to sem ješte neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 A TY MÁŠ JENOM CENTRÁL NEBO AJI DÁLKU jestli máš tu dálku co je tam ten manuál tak to není vůbec problém.máš tam výstup na sirénu a ten můžeš použít i na blinkry jen ho musíš pomocí diod rozdělit na dva okruhy a připojit na konektor XS6 pod palubní deskou svorky 14a 16 ale vše se musí oddělovat diodama kolega má pravdu v manualu máš dokonce výstup na sirénu chce to jen si stím trochu pohrád pak dej vědět jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.krizovka Vloženo 12. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2007 A TY MÁŠ JENOM CENTRÁL NEBO AJI DÁLKU jestli máš tu dálku co je tam ten manuál tak to není vůbec problém.máš tam výstup na sirénu a ten můžeš použít i na blinkry jen ho musíš pomocí diod rozdělit na dva okruhy a připojit na konektor XS6 pod palubní deskou svorky 14a 16 ale vše se musí oddělovat diodama Takže to trochu tady objasním.Mam centrál a dálku jinak by ty blinklry neměly cenu že.A na elektriku jsem upně blbej takže bych byl moc vděčnej kdyby mi sem někdo hodil shéma zapojení těch diod a já už to nechám někde udělat.Nebo bych to mohl koupit kdyby byl někdo tady to ochoten udělat a prodat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 (editace) Tu je to: teda pod týmto.....nikto to nevedel? Veď je to tak ľahké.... Editováno: 13. Březen 2007, autor: octavio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 (editace) Alebo... nie je čo dodať.... Editováno: 13. Březen 2007, autor: octavio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 (editace) Alebo tu je ešte aspoň pípnutie pri zamykaní.... to je tiež dobrá vec, keď nie je optická signalizácia..... keď zamykáš, ani sa nemusíš pozrieť na auto, stačí keď budeš počuť pípnutie......pípak treba dať niekde von (do mot. priestoru napríklad), aby ho bolo počuť...(ale väčšinou sú dosť silné, takže bude ho počuť) Editováno: 14. Březen 2007, autor: octavio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Ahoj nechci zakládat nové tema tak se zeptam tady: chci si dodělat zvukovou signalizaci k centralu a potřebuju jestli někdo nevite konkretní tip na ten bzučak(pípak.. ),projižděl jsem gme.cz kde jich pár je,ale zase nevím jakej maj zvuk.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Ja mám doma KPE212A - valček 24x16mm a má nechutný prenikavý zvuk. V katalógu som nenašiel jej špecifikáciu (dB) ale jej nižší variant má 90dB. Ozázka je ako by to z motorového priestoru znelo resp z priestoru medzisteny keby to damje tomu bolo pod plastom chrániacim nasávanie kúrenia pred vodou a to celé pod krytom pod stieračmi ale na také "znamenie" by to mohlo byť ok. Večer ju odfotím a dám foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 (editace) Ja mám doma KPE212A - valček 24x16mm a má nechutný prenikavý zvuk. V katalógu som nenašiel jej špecifikáciu (dB) ale jej nižší variant má 90dB.Ozázka je ako by to z motorového priestoru znelo resp z priestoru medzisteny keby to damje tomu bolo pod plastom chrániacim nasávanie kúrenia pred vodou a to celé pod krytom pod stieračmi ale na také "znamenie" by to mohlo byť ok. Večer ju odfotím a dám foto ok zatim dík.....ja mam v planu vrazit to nad pojistkový box,je tam díra kudy se daj provlíknout kabliky(mam tam i vyvedenou antenu k dálce).....stačí když to bude slyšet na 10m když by to bylo moc hlasity tak ji dam do molitanu (nebo něčeho podobnýho)jde mi jen o to aby to mělo takovy klasicky zvuk,žadní pronikavy pískání atd. jinak ta tvoje ma tyto specifikace:KPE212A-sirénka 23,8 x 16mm ,3-20V, 83dB Editováno: 5. Květen 2008, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Julo Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 (editace) A TY MÁŠ JENOM CENTRÁL NEBO AJI DÁLKU jestli máš tu dálku co je tam ten manuál tak to není vůbec problém.máš tam výstup na sirénu a ten můžeš použít i na blinkry jen ho musíš pomocí diod rozdělit na dva okruhy a připojit na konektor XS6 pod palubní deskou svorky 14a 16 ale vše se musí oddělovat diodama musim pouzit aj ja nejake diody pokial to chcem na smerovky ? (teraz to mam na svetla) ak nie,tak to len prepojit rovno jeden vystup z centralu na svorku 14 konektora XS6 a druhy vystup na svorku 16 toho XS6? Editováno: 5. Květen 2008, autor: Julo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rohe Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 (editace) Alebo... nie je čo dodať.... kdyz jsem pouzil zapojeni podle tohoto schematu shorela mi jednotka centralu nevim kde by mohl byt problem zrejme diodami¨ muze mi nekdo napsat jake diody mam pouzit nebo jestli nebude lepsi pouzit to zapojeni se 4 diodami dik za odpoved Editováno: 5. Srpen 2008, autor: rohe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 zhorelo ti čo? to čo je na obrazku? ta jednotka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rohe Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 zhorelo ti čo? to čo je na obrazku? ta jednotka? jo jednotka centr.zamykani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 ako sa to prejavuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rohe Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 ako sa to prejavuje? kdyz jsem zmacknul zamknuti na dal.ovladaci tak se zakourilo rozebral jsem ridici jednotku a na tistenem spoji byly propalene spoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Mal si to cez poistku? celý centrál? to by sa ti stať nemalo. Relé bolo normálne auto relé? Neprehodil si kontakty a neskratoval si vlastne ten výstup? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rohe Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 (editace) Mal si to cez poistku? celý centrál? to by sa ti stať nemalo. Relé bolo normálne auto relé? Neprehodil si kontakty a neskratoval si vlastne ten výstup? central je pres 15A pojistku,dal jsem tam autorele, kontakty jsem zapojil spravne to jsem kontroloval. rikam myslim ze jsem dal blbe diody jen 1A Editováno: 6. Srpen 2008, autor: rohe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 No diody je dobré dať ak dávaš 1A tak 5 paralelne vedla seba aby si mal aj rezervu a neni to ani tak veľké ako 6A P600 dioda. +12V na napájanie smeroviek si dal odkial? Nezabúdaj aj na oddelovacie diody pred BSG!!! nikto nevie či ich treba ale istota je guľomet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rohe Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 No diody je dobré dať ak dávaš 1A tak 5 paralelne vedla seba aby si mal aj rezervu a neni to ani tak veľké ako 6A P600 dioda.+12V na napájanie smeroviek si dal odkial? Nezabúdaj aj na oddelovacie diody pred BSG!!! nikto nevie či ich treba ale istota je guľomet. 12V plus jsem vzal pred pojistkou ridici jednotky. zkusim to s tema 5 diodama (ale koupim si i tu 6A )a dam je i pred BSG. snad to dopadne dobre dam vedet jak to dopodlo zatim diky za pomoc preji pekny den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.