Přejít na obsah

m.krizovka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    39
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 152 zobrazení profilu

Oznámení m.krizovka

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ahoj Chci se zeptat.teče mi voda kolem termostatu na vodu.Když chytnu za hadici a zahejbu s ní tak to začne prosakovat u temostatu u te strany je na blok motoru.Tak se chci zeptat co je tam za rozměr těsnění k tomu bloku motoru.To jsem nikde nenašel jen to těsnění jak se vyndavá samotnej termostat .To ne to k bloku motoru Co tam je za těsnení nebo rozměr? Když to rozeberu tak už neodjedu ho koupit tak ho chci mít předem. Díky moc
  2. OK Zatim tam mam gumu.Tak až vypadne tak tam zkusím dát tu pěnu.Bude se tam dobře foukat protože se tam dostane hadička. Na nadavání gumy tam není místo.A pokud se rozdrolí tak zase trochu přidám a tak dokola.Ještě mně napadla jedna věc a to že za těma pruduchama je taková plastová jakobi vpěra.Nevím co to má za funkci,ale pokud by se uřízla tak se tam dá dostat do zadu v pohodě.Ale to nevím jestli by to nebylo spíš horší.
  3. Nechme smrad smradem to je na každém. A co teda myslíš,že to po nějakém čase nebude fungovat nebo co se ti na tom nezdá?
  4. Ale pěna přece po zaschnutí nesmrdí. A ty myslíš že se jako po nejakém čase pěna rozpadne na prach?
  5. Takže po dlouhé době co mi to vrzalo jsem se rozodl že se do toho pustím sám.Jsistil jsem že mi tam ve škodovce co mi to už dělai narvaly kus gumy a ta vypadla.Takže jsem tady toho četl dost a dost. Takže jsem vymontoval budíky a tam se na to nedostanete vůbec tudy je to blbost.FAKT TAM NENI ANI KOUSEK MISTA.Takže jsem to dělal přes ofuky.Zase jsem tam narval gumu. Ale co mně při tom nenapadlo.Ta guma asi vypadne tak mně napadlo tam do toho místa jak se rve ta guma stříknou trochu montážní pěny.Ta se pěkně rostáhne a už nevypadne.Co vy na to to by mohlo fungovat přece a na trvalo.
  6. Nějakej čas už jezdím s hladinou oleje asi tak 1cm nad horní ryskou.Tak ho asi trochu upustím.A jde nějak zkontrolovat jestli neodešel ten katalizator?[
  7. Co se stane pokud je v motoru asi o 0.6 oleje více než má bejt?Nalily mi tam 4 l a má bejt u motoru 1.4 3.2l
  8. Po zimně kdy bylo vše ok mi začali vrzat zadni oboje dveře.Vypozoroval jsem že je to když je dost teplo tak to dělá.Pokud se ochladí a je venku mín stupnů tak to nedělá.Je to jak otvírat starou 120. Nevíte někdo co to vrže při otvírání.
  9. Jo tak ta utržená je dleší dobu o tom vím.Ale ta přece nemůže při jizdě škrtat.Ta se přece netočí.
  10. Při jizdě do levotočivé zatáčky něco asi je to v zadu jako by škrtalo.Ale projevuje se to jen při průjezdu zatáčkou.Při jizdě rovně nebo na druhou stranu to neškrtá. Nevím ale připadá mi to že to je v kole.Nevíte co by to mohlo bejt ?
  11. tak kolik to teda bude se vším všudy i z těma filtrama a se vším co je k tomu třeba.Prostě to tam dá a pak to vezmu hotové tak kolik to asi tak bude +/-
  12. A těch 1000kč už je s olejem nebo je to cena bez oleje?
  13. To jsi mně docela vylekal s tím že to netáhne a pak se motor rosype.To je to tak husté? Furt reklamujou jak jsou dnešní oleje perfekntní a tak málo vydží to se mi nějak nezdá.Mam na tom oleji sice najeto 15 000km a proto mě upozornuje interval na palubovce ale zase je už starej 22 měsíců.sem si říkal že to do léta ještě počká ale asi to budu muset teda přehodnotit.
  14. Chci se vás tady zeptat kolik dám za výměnu oleje do 1.4 MPI v neautorizovaném servisu.Jen abych měl asi tak představu a moc mě nikde nenatahli protože tomu nevládnu.Mam ho už skoro 2 roky starej ale najeto má 15000km.
×
×
  • Vytvořit nový...