Lonley Vloženo 14. leden 2023 Vloženo 14. leden 2023 Zdravím, potreboval bych poradit, jak demontovat el ovladání sedaček u spolujezdce na bočním vedení? Čalounění vylezlo z jedné strany ven a nemohu ho dostat zpátky. Citovat
Deliberator Vloženo 14. leden 2023 Vloženo 14. leden 2023 @Lonley toto se uz v nejakem topicu resilo. Zkus pohledat. 1 Citovat
Lonley Vloženo 15. leden 2023 Autor Vloženo 15. leden 2023 To už sem prolétl. Měl to (podle fotky) roztrhnuté přímo u toho plastu. Bohužel ohledně demontáž tam nic nebylo. Citovat
p2p Vloženo 15. leden 2023 Vloženo 15. leden 2023 Vyndat spinace a potom ramecek... Jde to ztuha 1 1 Citovat
Lonley Vloženo 15. leden 2023 Autor Vloženo 15. leden 2023 (editace) Už to mám. Pro někoho kdo na to není připravený tak spínače jdou z tuha a nejlepší je vzít nějakou plastovou špachtli či páčidélko aby jste si spínače neomačkali. U mě asistovali různé obracečky z kuchyně. Poté vyndat kryt, to už je hračka. (Kouknete a uvidíte) Čalounění dáte pod kryt a zase znova zacvaknete. Nemusíte nic lepit. Bohužel jsem nefotil postup, protože sem sám nevěděl, jak to dopadne. Editováno: 15. leden 2023, autor: Lonley 2 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.