jirkaK Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 kroužky od Milotecu, zrovna tak jako všechno ostatní od nich drží, jak hovno na košili , když se to dobře odmastí a přilepí. Apropo Brumlo, co to tam máš za dekor kolem těch výdechů ? To jsou ty folie od Milotecu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 10. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Tak takhle nejak to bude vypadat az to dodelam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 10. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 A tady je to bez milotecu krouzku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Ty stříbrné kroužky vypadají dost dobře.. taky mně to nejspíš čeká Jinak dík za info.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Mne sa to biele podsvietenie celkom páči, ale maxík potom vyzerá taký nejaký nepodarený. Aj mne tá zelená pripadá lepšia. Krúžkom okolo ovládačov nejako nefandím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Kde se dají sehnat ty kroužky přímo na ty ovladače? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 11. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Kde se dají sehnat ty kroužky přímo na ty ovladače? prave ze nikde.musis si sehnat climatronic z VW (ovladaci jednotku) a potom to oboji rozebrat a dat dohromady tak aby na climatronicu ze skody byli krouzky z VW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 kroužky od Milotecu, zrovna tak jako všechno ostatní od nich drží, jak hovno na košili , když se to dobře odmastí a přilepí. Apropo Brumlo, co to tam máš za dekor kolem těch výdechů ? To jsou ty folie od Milotecu ? jo, jsou taky od Milotecu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 17. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 (editace) Tak hotovo,sehnal jsem si z Tourana celou climu (ovladace) rozebral ji,pak jsem to nacvakal na Octavii ovladace a je to delo.Vypada to velmi dobre.Viz. obrazek o trochu vise kde jsou jak krouzky primo na ovladacich tak milotec kolem ovladacu a tlacitko off - sice nepodsvetlene ale je tam OFF Editováno: 18. Prosinec 2006, autor: Harley1006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 To jsi sehnal z vrakoviště? Dej tip, kde to mám shánět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 18. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Koupil jsem to v nemecku na EBAY Stranka www.ebay.de zadas climatronic a hledas je to o stesti. Nebo bouracky,vrakoviste atd. Pasuje to z passata,tourana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 díky za tip, začínám se po tom shánět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tury Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Jak se dá změnit to podsvícení budíků?dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 podsvícení budíků? rozebrat, vyměnit a zase složit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.