Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

kroužky od Milotecu, zrovna tak jako všechno ostatní od nich drží, jak hovno na košili :D , když se to dobře odmastí a přilepí.

Apropo Brumlo, co to tam máš za dekor kolem těch výdechů ? To jsou ty folie od Milotecu ?

Vloženo

Mne sa to biele podsvietenie celkom páči, ale maxík potom vyzerá taký nejaký nepodarený. Aj mne tá zelená pripadá lepšia.

Krúžkom okolo ovládačov nejako nefandím.

Vloženo
Kde se dají sehnat ty kroužky přímo na ty ovladače?

prave ze nikde.musis si sehnat climatronic z VW (ovladaci jednotku) a potom to oboji rozebrat a dat dohromady tak aby na climatronicu ze skody byli krouzky z VW.

Vloženo
kroužky od Milotecu, zrovna tak jako všechno ostatní od nich drží, jak hovno na košili :D , když se to dobře odmastí a přilepí.

Apropo Brumlo, co to tam máš za dekor kolem těch výdechů ? To jsou ty folie od Milotecu ?

jo, jsou taky od Milotecu

Vloženo (editace)

Tak hotovo,sehnal jsem si z Tourana celou climu (ovladace) rozebral ji,pak jsem to nacvakal na Octavii ovladace a je to delo.Vypada to velmi dobre.Viz. obrazek o trochu vise kde jsou jak krouzky primo na ovladacich tak milotec kolem ovladacu a tlacitko off - sice nepodsvetlene ale je tam OFF

Editováno: , autor: Harley1006
  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...