Zero4 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Ahoj. Mam Octu I. 19 SDI,50Kw. Je to slabej motůrek,ale v práci máme dve SDI a ty lítají 160 bez problémů a já vytáhnu sotva 130km/h. Motor krásně startuje,má pěkný zvuk,seřízený předstih,ale šneček. Poradíte na co se zaměřit? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Zkus se zkontrolovat saní - vzduchový filtr, vedení a potom výfuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zero4 Vloženo 8. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Sání jsem kontroloval,skusil jsem tam dát sportovní filtr. Výfuk? Jak ho mam prověřit? Je zánovní,ještě ani nezačal reznout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 A co vaha? Kolik to ma nalitano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zero4 Vloženo 8. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Váhu to nemá-klapku. Ma nalítáno 200t. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pike Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Prvni bych sel na diagnostiku a pak bych zacal laborovat s ostatnim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zero4 Vloženo 9. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 No kdyz jsem měnil rozvoďák,tak se měřil předstih a projížděla se diagnostika a nic. A co tlaky,neni to blbost?Start na brnknutí,nehulí,nežere olej,prostě super...akorát netáhne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 U toho výfuku bych zkontroloval těsnost. Nejlépe si k tomu vzít pomocníka. Zvedneš auto, přicpeš výfuk a pozoruješ, jestli je těsný . Jinak diagnostika je samozdřejmě základ. Byl jsem svědkem i "zabetonovanýho" katalyzátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Váhu to nemá-klapku. Ma nalítáno 200t. Jaktože nemá váhu?? SDI má, stejné jak TDI. A po 200 tis. se není čemu divit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zero4 Vloženo 10. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Jo kaťák jsem už taky u jiného vozu vytloukal,mrknu na něj. QUOTE myslíš vážně,že 200t.km je pro takový motor problém??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Pro ten motor není problém ani 500tis. Myslel jsem, že po 200tis. může být v háji ta váha vzduchu. Zkus jí tam třeba prohodit z toho jiného SDIčka jestli máš možnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Váhu to nemá-klapku. Ma nalítáno 200t. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 (editace) Jo kaťák jsem už taky u jiného vozu vytloukal,mrknu na něj. QUOTE myslíš vážně,že 200t.km je pro takový motor problém??? Trochu nechapu, ze na to jdes uplne odzadu, zacinas netesnosti vyfuku, pak jde na kat ale vahu netipujes... EDIT: 200t nekomu muze vydrzet ale je to dost...! Editováno: 10. Prosinec 2006, autor: thomasino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 V podstatě souhlas s thomasino. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.