Zaajdaa Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Ahoj pánové, uměl by mi někdo poradit co znamená žlutá kontrolka auta s klíčkem? Je nad kontrolkou rozsvícených světel. Už několikrát se mi stalo že jsem chtěl nastartovat, kontrolka blikala už před startováním, a po naskočení motoru hned zas motor chcípnul. Otočil jsem znova klíčkem do nuly a zastartoval a všechno OK. Dělá to jen někdy, ale nevím proč. Mám podezření na něco kolem imobiliseru, ale nevím to jistě. Díky za každou odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 8. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Zapoměl jsem je to octa 18i 20v, r. 97 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 jo imobilizér - nejspíš nějaký kontakt na cívce.....pak to blbne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 8. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 A to je někde u spínací skříňky nebo to mam hledat někde jinde? Vím že je umobiliser ve spínačce, ale nevim jak to tam je zapojený víš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ve spínači je cívka od které vedou dva dráty - jeden z nich je patrně bez stálého kontaktu! dostaneš se k tomu po rozebrání panelů okolo volantu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 (editace) Ja kdyz jsem jednou spechal - necekal jsem a hned strcil a otocil klickem - docela velky spech a taky se nestacil deaktivovat immo a motor chcip Editováno: 8. Prosinec 2006, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 9. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Díky, odpoledne se na to mrknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomin. Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 No a ja sem dneska byl na diagnostice a rikam ze mam tenhle problem a oni ze sou spatne nakodovany klicky, ze mam prijit s obema klickama a ze mi je znovu nakodujou za petikilo a ze to bude v poradku. Rikam a jak to je s tim ctenim toho kodu, ze jestli neni neco s tou civkou ve spinacce a borec prej ze v budicich je ridici jednotka ktera to snima na dalku. Tak sem jen tak jako ucho zkusil zatlacit volant bliz k palubce a nepomohlo to.... co s tim ted? sem objednanej na ctvrtek rano na prekodovani klicku... tak abych kdyztak usetril :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7690&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 2 Tomin: jestli se čip klíče snímá na dálku tak sežeru posranou metlu. nevím jestli ti tím chtěl říct, ale jestli jsou tam tak moudří všichni tak bych šel do jinýho servisu. V budících je ř.j. imobilizéru, od tama vede vedení (2 dráty) do čtetcí civky co je na spínací skřínce, já bych typl špatný kontakt na té cívce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Já to mám taky, ale nějak to neřeším. Vždycky klíček vyndám a strčím znova dokud to nepřestane blikat. Někdy stačí jen s klíčkem pootočit zpět a pak to naskočí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 12. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 No já už sem to vyřešil. Dneska sem to rozebral a na spínací skřínce je čtení kodu z cívky a na tom je konektor se 2 drátkama. No a ten sem měl hodně volnej. Prakticky sem ho vytáhnul, jako by tam nebyla žádná aretace. Tak jsem lehce přihnul kontakty a pro jistou jsem to přetáh izolačkou. No a maká to. Zkoušel jsem i zapnout klíček po vytažení konektoru a dělá to přesně jak jsem to popisoval víš. To Tomin : No já si neumim představit, jak to budou přeprogramovávat, když je to jen takový mrňavá cívečka v klíčku No ale snad vědí co dělají.... To zabiak: No takhle mi to dělalo tejden a myslel jsem že se z toho zbláznim. Opravený to bylo za chvíli a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomin. Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 To Tomin : No já si neumim představit, jak to budou přeprogramovávat, když je to jen takový mrňavá cívečka v klíčku No ale snad vědí co dělají.... No ja se to radsi pokusim nejak dovrtat rano nez abych platil za neco takovyho.... asi zkusim teorii kontaktu s volnyma konektorama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 No já už sem to vyřešil. Dneska sem to rozebral a na spínací skřínce je čtení kodu z cívky a na tom je konektor se 2 drátkama. No a ten sem měl hodně volnej. Prakticky sem ho vytáhnul, jako by tam nebyla žádná aretace. Tak jsem lehce přihnul kontakty a pro jistou jsem to přetáh izolačkou. No a maká to. Zkoušel jsem i zapnout klíček po vytažení konektoru a dělá to přesně jak jsem to popisoval víš. To Tomin : No já si neumim představit, jak to budou přeprogramovávat, když je to jen takový mrňavá cívečka v klíčku No ale snad vědí co dělají.... To zabiak: No takhle mi to dělalo tejden a myslel jsem že se z toho zbláznim. Opravený to bylo za chvíli a je klid No neměl jsem pravdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 13. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Měl a tímto Tě tu veřejně chválím. Máš u mě pivko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Já to mám taky, ale nějak to neřeším. Vždycky klíček vyndám a strčím znova dokud to nepřestane blikat. Někdy stačí jen s klíčkem pootočit zpět a pak to naskočí Me to delalo taky.Zajel jsem do servisu,tam dali novy kabel od snimaci skrinky k imobilizeru a je vse v pohode:-)Oprava material+prace cca 800,-kc.Ted jsem uz pul roku v klidu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Vošalík Vloženo 28. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2020 Zdravím, teď řeším stejný problém s Octavií 1.6 i 74 kW. rv. 1998 Také jsem sundal obložení volantu a koukal jsem na již zmíněné dráty k cívce, ovšem dráty i s konektorem drží pevně. Dálkové odemykání nemám. Kontrolka po otočení klíčkem neustále bliká... Auto nastartuje a hned poté chcípne... Za každou radu nebo poznámku budu velice vděčný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 přechodové odpory na konektorech nebo jsem měl několikrát že zákazník nějakým způsobem ztratil čip z klíče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.