Přejít na obsah

Tomin.

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Tomin.

  • Narozeniny 16.2.1985

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    342487223

Oznámení Tomin.

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Čau, mám ten stejnej problém, mladá nadávala, že to nějak netáhne a pak to přišlo i na mě. Auto umře, po nastartování jede zase nějakou chvíli tak jak má. Je to nepravidelný, nejhorší, když to vypadne při předjíždění..... a z TDi je HTp :-) každopádně nemám čas nějak vyhledávat, co s tím a určitě se v tom nebudu sám vrtat, tak prosím o radu, co by to mělo být a kdo by mi to mohl dát dokupy, asi včetně vyčištění turba....... A jinak jsem od Třebíče, jezdím občas do Brna, takže někdo tam někde.... :-) Díky moc!
  2. No teda tak sem se dneska cestou do prace koukl na zamek a nic sem tam nevidel.... nemate nekdo nekde fotku kde bych to mel asitak hledat? Mozna o vikendu oddelam plasty z vika a mrknu kam vedou draty :-) nemcouri jak to maji vychytany... :-)
  3. Čau, nějak mi přestaly svítit světla v kufru a vzhledem k tomu, že často jezdím v noci a vozím věci v kufru, rozhodl sem se tyto světla opravit. Ale ouha - žárovky jsou v pořádku, pojistka, která má tyhle světla na starosti je v pořádku a tak sem si myslel, že to bude spínačem ve dveřích. Hledám hledám, ale marně. Takže otázka zní: Jak ten křáp německej pozná, že má otevřený dveře? Jedná se mi teď konkrétně o pátý dveře. Díky moc za odpovědi :-)
  4. No ja se to radsi pokusim nejak dovrtat rano nez abych platil za neco takovyho.... asi zkusim teorii kontaktu s volnyma konektorama
  5. Tomin.

    Budíky vol. 2

    Cau kluciii, tak nezjistili ste neco novyho s tou moji palubovkou potapanou? Uz sem se konecne pustil do oprav skodovice, takze chci tohleto odstranit. Takze: Navrh na odstraneni zavady nevracejicich se budiku je jenom ze je spatnej kabel? Co je to teda za kabel a kolik asi stoji a jak tezka je vymena? Navrh na odstraneni zavady imobilizeru? nejak tu civku vymenit? nebo novou spinacku? jakoze je to cim dal horsi.. :-( je to vopruz. Jsem stoprocentne vdecny za jakykoliv info.
  6. No a ja sem dneska byl na diagnostice a rikam ze mam tenhle problem a oni ze sou spatne nakodovany klicky, ze mam prijit s obema klickama a ze mi je znovu nakodujou za petikilo a ze to bude v poradku. Rikam a jak to je s tim ctenim toho kodu, ze jestli neni neco s tou civkou ve spinacce a borec prej ze v budicich je ridici jednotka ktera to snima na dalku. Tak sem jen tak jako ucho zkusil zatlacit volant bliz k palubce a nepomohlo to.... co s tim ted? sem objednanej na ctvrtek rano na prekodovani klicku... tak abych kdyztak usetril :-)
  7. Tomin.

    Budíky vol. 2

    Rok výroby je 6/2000. mam novou palubku a starej xicht. Jinak sem zjistil dalsi zavadicku..... obcas se stane, ze po otoceni klicku zacne blikat ikonka auta s klickem a kdyz nastartuju, tak hned octa zase chcipne...... to sem zase jednou koupil kram......
  8. Tomin.

    Budíky vol. 2

    A odkud jsi? To by spis chtelo vytahnout budiky a promerit od nejakyho elektrikare, co?
  9. Tomin.

    Budíky vol. 2

    Tak změna!!!!!! Sem si toho špatně všim - visí i otáčkoměr a teplota chladící kapaliny. Takže vlastně ve chvíli, kdy vypnu motor, rafiky zůstanou na stejným místě a nevrátí se dolů. Vypadá to, jak kdybych měl normálně nastartováno... jenom to tak není. je to docela vopruz... jakože na diagnostiku se mi nějak moc nechce - díky týhle oktávě sem teď dost švorc :-( no uvidime... sypte další rady. Rád se na to kouknu.
  10. Tomin.

    Budíky vol. 2

    Čau děcka, je to týden, co sem si koupil ochcávku a teď pomalu zjišťuju a opravuju závady. Klasický stahování oken si opravím, ale horší problém mám s budíkama. Zjistil sem, že se mi po vypnutí motoru nevrací rafika měřiče paliva. Když ale chci znovu nastartovat, otočím klíčkem do polohy 1 a rafika se začne třást a sjede dolů, odkud vyjede zpět na hodnotu množství paliva. Z jízdy všechny budíky ukazují správně. Druhej problém je palubní počítač - při otočení klíčkem se PC vynuluje a začne měřit vše od začátku. I hodiny. Auto jinak šlape jak hodinky, takže s řj to asi nebude mít nic společnýho. Třetí závádu - to, že mi nesvítí ovladače topení a klimy, to asi bude jenom uvolnenej kontakt, že? To si kdyžtak v pohodě udělám sám.... Každopádně díky za každou radu!
×
×
  • Vytvořit nový...