Horvy365 Vloženo 24. leden 2023 Sdílet Vloženo 24. leden 2023 Ahoj, potřeboval bych poradit. Prolezl jsem tady hodně témat, ale nenašel jsem odpověď. Jestli jsem to přehlídl, tak se omlouvám, že zakládám nové téma. Dnes jsem měnil zadní motorek stěrače, a když jsem zacvakl hadičku do motorku a spustil ostřikování, tak mi to akorát stříkalo do kufru. (jakoby ten spoj netěsnil)... Nevíte, nebo neporadíte mi, jak to mám udělat? :) Mockrát děkuji. IMG_4272.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 25. leden 2023 Sdílet Vloženo 25. leden 2023 Chybi ti tam gumicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy365 Vloženo 25. leden 2023 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2023 A kde přesně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 26. leden 2023 Sdílet Vloženo 26. leden 2023 Odporucam pozriet si v dielenskej prirucke cast o oprave hadic ostrekovaca. Tam je popisane ako nasadzovat spojky hadic, resp. pripojky hadic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.