Pavlajs Vloženo 24. leden 2023 Sdílet Vloženo 24. leden 2023 Dobrý den, mám objednaný nový kodiaq RS a chybí mi ve výbavě area view a side asist. Chci se zeptat jestli někdo nemate zkušenosti s následným dodělánim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. leden 2023 Sdílet Vloženo 24. leden 2023 Area je podle mě k ničemu.Sám jej v Kodiaqu mám a nikdy nepoužil.Zkoušel jsem,ale nic moc použitelné. Jinak dodělání kamer v zrcátku,vepředu v radaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlajs Vloženo 24. leden 2023 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2023 Kameru vzadu a vepředu v radaru tam mám, tak jen snad nechat dodělat ve zrcátkách a povolit v řídící jednotce. Ja se jen ptám jestli nemá někdo zkušenost až se na to budu ptát v pátek při přebírání Kodiaqa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 26. leden 2023 Sdílet Vloženo 26. leden 2023 Side assist je trochu problém... Tam se musí dát radary do zadního nárazníku, natahat kabely k RJ a dokodovat. Je možné, že je třeba vyměnit i RJ, ale to nevím. Kdy si to objednával, že to nemá Side assist? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Únor 2023 Sdílet Vloženo 10. Únor 2023 Side assist - mrtvý úhel vyžaduje dodělání dvou radarů pod nárazník, výměnu zrcátek, natahání drátů. Area view je o výměně zadní kamery + zrcátek s kamerou, doplnění přední kamery, samo RJ kamer, mraky kabeláže a rozborka na dva dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.