Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý den, mám objednaný nový kodiaq RS a chybí mi ve výbavě area view a side asist. Chci se zeptat jestli někdo nemate zkušenosti s následným dodělánim?

Vloženo

Area je podle mě k ničemu.Sám jej v Kodiaqu mám a nikdy nepoužil.Zkoušel jsem,ale nic moc použitelné.

Jinak dodělání kamer v zrcátku,vepředu v radaru.

Vloženo

Kameru vzadu a vepředu v radaru tam mám, tak jen snad nechat dodělat ve zrcátkách a povolit v řídící jednotce.

Ja se jen ptám jestli nemá někdo zkušenost až se na to budu ptát v pátek při přebírání Kodiaqa.

Vloženo

Side assist je trochu problém... Tam se musí dát radary do zadního nárazníku, natahat kabely k RJ a dokodovat. Je možné, že je třeba vyměnit i RJ, ale to nevím. 

Kdy si to objednával, že to nemá Side assist?

• o 3 týdny později...
Vloženo

Side assist - mrtvý úhel vyžaduje dodělání dvou radarů pod nárazník, výměnu zrcátek, natahání drátů. 

Area view je o výměně zadní kamery + zrcátek s kamerou, doplnění přední kamery, samo RJ kamer, mraky kabeláže a rozborka na dva dny

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...