Pavlajs Vloženo 24. leden 2023 Vloženo 24. leden 2023 Dobrý den, mám objednaný nový kodiaq RS a chybí mi ve výbavě area view a side asist. Chci se zeptat jestli někdo nemate zkušenosti s následným dodělánim? Citovat
cosby Vloženo 24. leden 2023 Vloženo 24. leden 2023 Area je podle mě k ničemu.Sám jej v Kodiaqu mám a nikdy nepoužil.Zkoušel jsem,ale nic moc použitelné. Jinak dodělání kamer v zrcátku,vepředu v radaru. Citovat
Pavlajs Vloženo 24. leden 2023 Autor Vloženo 24. leden 2023 Kameru vzadu a vepředu v radaru tam mám, tak jen snad nechat dodělat ve zrcátkách a povolit v řídící jednotce. Ja se jen ptám jestli nemá někdo zkušenost až se na to budu ptát v pátek při přebírání Kodiaqa. Citovat
Znedlob Vloženo 26. leden 2023 Vloženo 26. leden 2023 Side assist je trochu problém... Tam se musí dát radary do zadního nárazníku, natahat kabely k RJ a dokodovat. Je možné, že je třeba vyměnit i RJ, ale to nevím. Kdy si to objednával, že to nemá Side assist? Citovat
rolbař Vloženo 10. Únor 2023 Vloženo 10. Únor 2023 Side assist - mrtvý úhel vyžaduje dodělání dvou radarů pod nárazník, výměnu zrcátek, natahání drátů. Area view je o výměně zadní kamery + zrcátek s kamerou, doplnění přední kamery, samo RJ kamer, mraky kabeláže a rozborka na dva dny Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.