miras 77 Vloženo 27. leden 2023 Sdílet Vloženo 27. leden 2023 Zdravím, mám Škodu Rapid liftback(2016) a při zavírání 5-tých dveří mi začalo "drhnout"gumové těsnění co je u horní hrany skla.Dřív to vůbec nedělalo a teď zhruba v půlce zavírání dveří se tam to těsnění jakoby šprajcuje a musím to překonat větší silou,pak už jde zase dovřít dveře lehce.Nesetkal se .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 16. Únor 2023 Sdílet Vloženo 16. Únor 2023 Přetrvává problém? Podle data příspěvku bych tipoval nějakou námrazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cermakf Vloženo 23. Únor 2023 Sdílet Vloženo 23. Únor 2023 Ahoj, mám stejný problém, zhruba půl roku. Nejdříve vrzala guma při otevírání pátých dveří a teď už se začíná těsnění odlepovat - viz foto. Zkusím nějaký autosklo servis, snad půjde přetěsnit. Lepení vteřinovým lepidlem nepomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.