Publikováno Prosinec 9, 200618 r Mam problem když najetu na nejakou vetsi diru nebo prohluben tak mi tlumic narazi až nadoraz.Je to docela velka rana.Nevite co je spatne???Pera , tlumic nebo co?? predem dik za odpoved
Prosinec 9, 200618 r Taky záleží jak to bouchne (tlumič má největší pravděpodobnost u velkýho hupu).Ale zase že by už tak brzo odešel na Fábce ?Jestli je to menší díra tak mužou být v háji na stabiku - kosti nebo vyskočený vniřní teflon(guma). A nebo uplně neco jínyho
Prosinec 10, 200618 r Autor auto ma najeto 117 000km ma dobrou stabilitu v zatackach i při przdeni.Jenom kdyz najedu na vetsi diru tak to hodne bouchne div mi to neprorazí kapotu.Cet jsem ze na to ma vliv vule v ulozeni tlumice.Nebo nemuze byt spatny doraz tlumicu.Ten by ten naraz mel zmirnit, ne?
Prosinec 11, 200618 r přesně, kouknul bych na doraz, jestli neni v háji, nebo i tak kost udělá docela dost kraválu
Prosinec 13, 200618 r Přidávám se - tlumič. Případně příliš nafoukaná pneumatika... Ne, jen ten tlumic
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.