lada Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Mam problem když najetu na nejakou vetsi diru nebo prohluben tak mi tlumic narazi až nadoraz.Je to docela velka rana.Nevite co je spatne???Pera , tlumic nebo co?? predem dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 tlmic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Tlumič po smrti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Přidávám se - tlumič. Případně příliš nafoukaná pneumatika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evry Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Taky záleží jak to bouchne (tlumič má největší pravděpodobnost u velkýho hupu).Ale zase že by už tak brzo odešel na Fábce ?Jestli je to menší díra tak mužou být v háji na stabiku - kosti nebo vyskočený vniřní teflon(guma). A nebo uplně neco jínyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 10. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 auto ma najeto 117 000km ma dobrou stabilitu v zatackach i při przdeni.Jenom kdyz najedu na vetsi diru tak to hodne bouchne div mi to neprorazí kapotu.Cet jsem ze na to ma vliv vule v ulozeni tlumice.Nebo nemuze byt spatny doraz tlumicu.Ten by ten naraz mel zmirnit, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 přesně, kouknul bych na doraz, jestli neni v háji, nebo i tak kost udělá docela dost kraválu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bowie77 Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Přidávám se - tlumič. Případně příliš nafoukaná pneumatika... Ne, jen ten tlumic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.