Zavy33 Vloženo 8. Únor 2023 Sdílet Vloženo 8. Únor 2023 Ahoj, mám takovej problém…vyměnil jsem přední světla na Fabia 2, světla mají čočku a dvě žárovky H7 a teď když rozsvitim potkavaci tak je vše v pohodě, ale když přepnu na dálkové tak mi potkávací zhasnou a sviteji jen dálkové…… když zkusím při potkavacich světlech jenom blikacku tak je vše Ok, funguji společně.. pořadíte kde se mohla stát chyba? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 8. Únor 2023 Sdílet Vloženo 8. Únor 2023 prosím a jaký jsi měl do tedka před výměnou světla a dělal jsi něco s elektrikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavy33 Vloženo 9. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2023 Světla jsem koupil stejný jako predtim, s elektrikou sem nic nedělal v zásadě jsem vyndal praskly svetlo a nasadil nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 9. Únor 2023 Sdílet Vloženo 9. Únor 2023 Ty světla dle všeho stejně nejsou. Nemáš fotku světla starého a nového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavy33 Vloženo 9. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2023 Ano mám…tyhle světla tam byly a koupil jsem https://autodilos.cz/autodily/skoda/fabia-ii-combi-545/1.6-tdi-55kw/karoserie-svetlomet-hlavni-jednotlive-dily-svetlomet-hlavni/svetlomet-27088492 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.