Alles007 Vloženo 10. Únor 2023 Sdílet Vloženo 10. Únor 2023 Mám Fábii 3 1,2 tsi po nehodě, nyní jsem dokončil kompletaci poškozené karoserie a když auto nereagovalo na stisknutí tlačítka Stop/start jsem zkontroloval pojistky v motorovém prostoru. Tam jsem zjistil, že není žádné relé. Když jsem dle vinu volal do auto kelly, tak mi nabídli tři různé relé a jedno z nich bylo žhavící. Nemá někdo schéma, nebo fotku s označením relátek, která tam mají být. Zřejmě je někdo po nehodě odstranil, nebo ukradl. Díky za každou informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Únor 2023 Sdílet Vloženo 11. Únor 2023 https://forum.skodahome.cz/topic/132215-dílenská-příručka-učební-pomůcky-schémata-tpi-pro-fiii/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alles007 Vloženo 12. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2023 Díky za odkaz na dílenskou příručku. Stáhnul jsem si ji a našel jsem tam pouze toto : Počet relé závisí na výbavě vozu. ♦ Přesné obsazení reléových konektorů a relé ⇒ Schémata zapojení, vyhledávání závad a montážní polohy. ♦ Případně zhotovit fotografie obsazení reléových konektorů a relé. Elektrika je tam obecně pro všechny motorizace bez bližší specifikace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Únor 2023 Sdílet Vloženo 13. Únor 2023 1.2 TSI 81kW 2016 bez start tlacidla nemala pri poistkach v hornej casti nic (R1), spodnu cast vyfotenu nemam. ale tam pochybujem ze by sa niekto hrabal interier viac toho nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alles007 Vloženo 16. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2023 Díky za info. Já teda mám s tlačítkem stop start, ale zřejmě by se to nemuselo tak moc lišit. V každém případě díky za info. Budu hledat závadu dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.