Červen 19, 200916 r Autor tak různě, planda, woblery, velký gumy. Mně to bere, což se o ostatních moc říct nedá, bo povětšinou jen čumí jak tahám
Červen 20, 200916 r tak různě, planda, woblery, velký gumy. Mně to bere, což se o ostatních moc říct nedá, bo povětšinou jen čumí jak tahám Kdo umí ten umí,ty ostatní čumí.já jenom mallý štičky tloště nebo okounka,jinak nic
Červen 20, 200916 r Autor včera jsem utřel hubu, čistá nula, dneska taky nic moc, jeden sumík a jedna štika viz. foto. Ta to holka zachránila. Jinak za předevčírem a včerejškem jsem se vysypal do vody za 2500,-Kč. Jsem už myslel, že mně jebne, samozřejmě ty nejlepší nástrahy v prdeli a X-Rep už nemám žádný, a to jsem si ve čtvrtek dokupoval 2 ks X-Rap, co kus to 325,- a oba v pi*i. Tak jsem si dneska schladil žáhu pěkným úlovkem.
Září 25, 200915 r Strašný jak všechno zmasíš.Kvůli takovým masařům nebude za chvíli co chytat.Hlavně mít nacpanej mrazák ,takové chování některých rybářů nemá se sportovním rybolovem nic společného,jde jen o to aby se vrátily prachy za povolenku.Cena povolenky by se měla stanovit podle odnesených ryb. Je zajímavé sledovat jestli tihle masaři chodí na brigády a něco pro přírodu udělají ,nebo revíry jenom drancují pro kus masa.
Září 30, 200915 r taky sem chodil na ryby, ale není čas a vervajk už je zastaralej a zpuchřelej, ikdyž čas už by byl. nemá někdo cajky na prodej? jinak moje největší úlovky nic moc. jenom jeden duháč 65 cm jinak vše prťavý.
Říjen 3, 200915 r Autor Strašný jak všechno zmasíš.Kvůli takovým masařům nebude za chvíli co chytat.Hlavně mít nacpanej mrazák ,takové chování některých rybářů nemá se sportovním rybolovem nic společného,jde jen o to aby se vrátily prachy za povolenku.Cena povolenky by se měla stanovit podle odnesených ryb.Je zajímavé sledovat jestli tihle masaři chodí na brigády a něco pro přírodu udělají ,nebo revíry jenom drancují pro kus masa. ty jsi ale jelito víš úplný prd
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.