amigo Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 ne mobil jen orientacni mirka co dokaze zezrat, mela v sobe asi 35 stiku este nestrovenou. bila uvlacena na blyskac plandavku a jsou sni krasne filety to byl kanibal toho bilo treba zlikvidovat Michale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 no někdy i jo ale to se musí vydržet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 ale s CR se jdi bodnout. To jsou jen kecy, fakt jo. Podstatou je stejně produkce ryb a jejich konzumace. Se koukni, i reklama na to běží v telce. Ty ryby se do tý vody sypou aby se chytaly a konzumovaly. A ani nesouhlasím s tím, že velký ryby se maj pouštět. Stačilo by, aby kdejakej ňouma nebral každou čudlu, pak by ty ryby mohly vyrůst a bylo by velkejch ryb dost, protože velká(starší) ryba je už opatrná a jen tak se nenechá chytit. Jenže ono v drtivé většině co se vytáhne na břeh dostane šutrem po hlavě, i když by se dva hádali, jestli to má míru. Právě, že ňoumové jsou ty lidi, co ty kapitální ryby vemou, když každej veme rybu od body tak jich moc nebude, a nezajímá mě, že jsou ve vodě 40 cm ryby nasazení. RYBU KTEROU SEŽEREŠ, NECHYTÍŠ. Byl bych taky pro chyť a pust pro kapitální ryby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 (editace) no tak 20kg kapra by žral asi jen opravdovej ňouma. On kapr jako takovej nic moc, natož x-letý tučný a zasmrádlý maso. Z takovýho kapra bude tak 1/3 vnitřností, 1/3 tuku. Kdežto takovej metrovej candát je furt jedlej. Čím větší candát, tím větší lupínky masa. Pro neznalé, candát má maso řazený v lupenech, který se po kuchyňské přípravě dají od sebe oddělit jak lupínky. a není to směšné, jak se po vysazení 90% rybářů vrhne na těžbu ryb? Vem to tak, kdyby je nevychytali, tak by vyrostli a bylo by dost velkejch ryb Editováno: 29. Říjen 2008, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Právě, že ňoumové jsou ty lidi, co ty kapitální ryby vemou, když každej veme rybu od body tak jich moc nebude, a nezajímá mě, že jsou ve vodě 40 cm ryby nasazení. RYBU KTEROU SEŽEREŠ, NECHYTÍŠ. Byl bych taky pro chyť a pust pro kapitální ryby... Ja pro vsechny Jen kdyby se neco premnozilo tak bych povolil to brat ... pak by byla rybarina parada kdyz bys vedel ze tech kapitalnich kousku je tam spousta ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 odsudzujem rabovanie na vode ale to je zalezitost hlavne kaprožrutov ktory cakaju ked skonci hajenie novej nasady a potom hura plnit mrazaky. ja som bol tento rok asi 150 krat na ryby a vzal som si 6 ryb. nie ze by som nechytil ale nemusim mat predsa vsetko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 (editace) jsem jel dneska okolo Zico v HK, tak jsem se šel kouknout, jestli náhodou nemaj toho fajnovýho woblera co jsem urval a byl tak účinnej, woba neměli, ale koupil jsem zas jiné+pár drobností a přidal jsem k tomu vláčecí naviják SPRO REDARC Monoho nechybělo a odcházel jsem taky s fajnovým proutkem od Fenwicku za desítku. Teď mi to ale leží v hlavě, že jsem si ho přecijen měl koupit. Jsem probíral zákulisní kousky pro fajnšmekry, který ani nevystavujou. Je to závodní speciál ruční výroba. Já jsem takovej mamlas, že stejně asi skončí po smrčkem... Editováno: 30. Říjen 2008, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 ja som isiel okolo priehrady Nitrianske Rudno kde spustili hladinu a po 2tyzdnoch hajenia povolili chytat nasdu kapra. bolo my do smiechu aj do placu vyzeralo to tam jak na pretekoch, tam bolo viac kaprarov jak kaprov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 no tak 20kg kapra by žral asi jen opravdovej ňouma. On kapr jako takovej nic moc, natož x-letý tučný a zasmrádlý maso. Z takovýho kapra bude tak 1/3 vnitřností, 1/3 tuku. Kdežto takovej metrovej candát je furt jedlej. Čím větší candát, tím větší lupínky masa. Pro neznalé, candát má maso řazený v lupenech, který se po kuchyňské přípravě dají od sebe oddělit jak lupínky.a není to směšné, jak se po vysazení 90% rybářů vrhne na těžbu ryb? Vem to tak, kdyby je nevychytali, tak by vyrostli a bylo by dost velkejch ryb Jako po vysazení, to s tím souhlasím, kdo tam jde chytat, aby se na pakovalje pěknej čůr....k... jako to jsou naprostý idioti. to se nedělá. Je vidět, co je to za lidi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 dnes som bol na stuky a v stredu tam nasadili kaprov a normalne som na voblera chytil dvoch kaprov 46 a 48 ale som ich pustil nie som predsa masiar a okrem toho isiel som na stuky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 jsem dneska přijel brzo domů a valil jsem v 15hod. k vodě. No a světe div se, úplný, ale naprosto úplný HOVNO! Tak to už jsem dlouho nezažil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 ja som dnes okrem kaprov chytil asi 8 stuk do 40cm ale 2 prasiatka asi 80cm som vytiahol az k brehu takze som ich cez polarizacne okuliare videl. mal som ich na dosah palice ale nezasekol som, neskocili na blyskac ani na rapalu. tak im pojdem rano skusit dat zivu rybku na plavak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 kámoš byl ráno a prej od 7 do 9 čapnul 3 malé do 50cm. Večer ani prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 bol som rano od 8 do 11 a na rybku a kačenu jedna 67 a na blyskac asi 4 do 40 cm a jeden kapor, tiez na gumu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Já jsem někde četl že by se na ryby mělo chodit brzo ráno..cca v 5-6 ráno.Co je na tom pravdy a proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 vtedy su ryby najaktivnejsie najviac zeru. ale v zime je to problem lebo na slovensku sa nechyta nonstop . ale od 6 do 22. neviem to presne je to podla mesiacov v roku. nonstop je len 7,8,9, mesiac. akurat je problem sa vykutat z teplej postele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 to nejde takhle říct, záleží na hodně věcech jako počasí, roční období, změna počasí,... Ale obecně ráno a večer to bejvá lepší. Dnaska jsem šel na Labe zkusit candoše a skončil jsem s jednou štikou 71cm na Rapalu X-Rap(asi 15cm a 50g) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 (editace) Dneska výlet k vodě na celé odpoledne. Během prvních asi 20minut jsem myslel, že jsem uvíznul ve vázce. Vázka šla hodně ztuha, pak koukám, že mi ta "vázka" jede do prava. To už jsem věděl, že jsem zapřáhnul opět nějakou z metrových štik. Bohužel velkej okoun od Stormu s jednoháčkem sice výborně láká dravce, ale dost s něj padají, a tak jsem o ni přišel. Ke všemu mi na něm ukousla ocásek. Pak jsem ještě chytil jednu asi 50cm, dvě asi 55-60 a jednu 65cm(měřeno). Dneska vše puštěno zpět. U té 65cm jsem si vychutnával rybičkáře s kačenama, kdy jsem se zeptal, jestli si to kolem nich můžu proházet a během asi 5 náhozů tam byla. Navíc, když pak viděli jak jsem ji pouštěl zpátky, tak se jen kroutili. Pak jsem je viděl odcházet, tak jsem se ptal a nechytili nic. Měl jsem sebou i foťák, ale nějak jsem zapoměl fotit, tak mám vyfocenu jen tu poslední a pár fotek. Měl jsem sebou i malou, a koukněte, jak vypadala. Jako prase. Jsem jí říkal, že ji do auta ani nevezmu. Editováno: 2. Listopad 2008, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 jěště přidám "umělecké" fotky mladé. Občas se jí povede i něco zajímavého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 ja som najskor skusal na kaceny a ani hovno. pak som skusil pul hodiny povlacit plandavku a asi tri takove kolem 40 . ale zato to pocasi to bila jedna basen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 zkus toho gumového okouna od STORMu co je na fotce a nebo toho woblwera od Rapaly X-RAP. Po okounech jedou jak vzteklé. Ten gumovej je tak 10-12cm, ta Rapala nějakých snad 13 nebo 15cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 jo a nějaký fotky by taky neškodily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 je mi lito ale ja nefotim, a okouna rapalu mam ale moc u mne nefunguje, u mna su uspesnejsie blyskace od meps. ale myslim ze je to jedno hlavne ze sa im tam cosi hybe. a aj ryby musia mat sancu , nemozme furt chytat s tym na co idu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 no ono je v tom rozdíl. A taky je rozdíl i v tom, kdo to vodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 to je u privlace to najhlavnejsie, kto to vodi !! toto je moja prva privlacova sezona doteraz som sa venoval rybam ako oddychu kde si v klude sadnes a sedis a zapalis si a kochas sa krajinou a prirodou. ked privlacujes je to ine je to chytanie tak na kratku dobu stacia aj tri hodinky a sup domov. ked chcem ist oddychovat tak na menej ako 4 hodiny ani nerozbalim udice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.