Přejít na obsah

Jezdí někdo z vás na ryby?

TomasB

Doporučené příspěvky

jinak tady je ten SPRO RED ARC http://www.vltava2000.cz/Rybarska-specialk...0$00000001 co jsem si neplánovaně nadělil. Jen na tá fotce se štičkou je vidět s jinou cívkou. Nechtěl jsem přemotávat Firelinu a na druhý cívce staráho navijáku Spidera, tak používám ty starý cívky. Počítám, že Fireline mi dá tak ještě maximálně příští sezónu a pak zase koupím cca 400m co se vejde na cívku. Zatím na tý Firelině jedu 3 sezonu. Raději kupuju plnou cívku a pak podmotávám, než to kupovat po 100-150m jak to dělá většina a kupovat každej rok.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem dneska vyrazil na 7 ráno k vodě. Chcalo jak prase a tak 2 hoďky se nic nedělo(teda mimo to, že jsem byl mokrej snad i zevnitř :) ) . Pak mi to špatně vzala nějaká 80+ pod nohama, tak jsem ji jen viděl jak se otočila po neúspěšném útoku a mazala pryč. Pak se mi sklepla nějaká cca 60. Za chvilku už to bylo drobet lepší a do tašky se mi podívala 65. Pak jsem pouštěl nějakou tak cca 45 a jednu tak do 60. Když už jsem s okounem od Stormu obešel asi tak 0,5km břehu, tak jsem nasadil X-Rap a vzal jsem to v opačném směru. A netrvalo dlouho a do tašky se šla podívat i fešanda 85, čímž jí děuji za to, že mi udělala radost. Tímto jsem měl odchytáno nejen 2ks, ale přesáhl jsem i 7kg a lov skončil. Promoklý jak vodník, vercajk taky včetně všudy přítomného písku jsem si šel zasvinit auto a hurá domů na kafe. Mimo to jsem měl ještě pár drbanců, ale to se nepočítá.

Dopiju kafe a jdu se naložit do vany.

Odkaz ke komentáři

ale coby, nejsem z cukru. Tady fotky, které se Michalovi nebudou líbit. Málem jsem na fotky zapoměl. Vzpoměl jsem si až jak ta menší 65cm byla vykuchaná a už jsem vrážel kudlu do té větší. Zítra jedu zas. Se můžeš přijet kouknout jak se to dělá ;)

Editováno: , autor: TomasB
Odkaz ke komentáři

:smich: Jak psal amigo, měla v žaludku asi 10cm štičku, tudíž to byl kanibal a musí se zneškodnit lol

Teď vážně, evidentně vysazovali malé čtičky, protože jsem jich viděl mrtě, bohužel všechny pohromadě. To mi připadá, že se s tím nesrali a nasypali to všechno na jedno místo. Jestli jo, tak to je zarybňování na pi*u, protože se mezi sebou požerou. I tak jich přežije jen mizivé procento. A to co přežije 2 roky, tak to budeme bakat jako 50cm kudly.

Editováno: , autor: TomasB
Odkaz ke komentáři

hezke rybky tomasB. ja som bol skusat len vcera odpoledne a nic jenom 4 takove do 50cm. ale zabava to bola.

preco myslis ze to nasadzali nevytrelo sa to am samo? alebo ste uz vsetky matecne zozrali :p

protže těď byly výlovy. A když vidím houfy 10cm štiček u břehu, tak je mi jasný o co jde.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...