TomasB Vloženo 5. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 tak to já člověče na bobkařinu píchám. Chodím jen vláčet, a to klidně i na celej den. od 1.1. do 15.6. chodím jen vyjímečně na ryby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 jinak tady je ten SPRO RED ARC http://www.vltava2000.cz/Rybarska-specialk...0$00000001 co jsem si neplánovaně nadělil. Jen na tá fotce se štičkou je vidět s jinou cívkou. Nechtěl jsem přemotávat Firelinu a na druhý cívce staráho navijáku Spidera, tak používám ty starý cívky. Počítám, že Fireline mi dá tak ještě maximálně příští sezónu a pak zase koupím cca 400m co se vejde na cívku. Zatím na tý Firelině jedu 3 sezonu. Raději kupuju plnou cívku a pak podmotávám, než to kupovat po 100-150m jak to dělá většina a kupovat každej rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 ja chodim na ryby cely rok tento mam asi 150 vychadzok aj dnes som bol na tecucej vode rieka Vah u nas v Trencine a ani netuklo akurat som tam utrhol 3 gumkacov a spokojny sup domkov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 8. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 tak jsem dneska vyrazil na 7 ráno k vodě. Chcalo jak prase a tak 2 hoďky se nic nedělo(teda mimo to, že jsem byl mokrej snad i zevnitř ) . Pak mi to špatně vzala nějaká 80+ pod nohama, tak jsem ji jen viděl jak se otočila po neúspěšném útoku a mazala pryč. Pak se mi sklepla nějaká cca 60. Za chvilku už to bylo drobet lepší a do tašky se mi podívala 65. Pak jsem pouštěl nějakou tak cca 45 a jednu tak do 60. Když už jsem s okounem od Stormu obešel asi tak 0,5km břehu, tak jsem nasadil X-Rap a vzal jsem to v opačném směru. A netrvalo dlouho a do tašky se šla podívat i fešanda 85, čímž jí děuji za to, že mi udělala radost. Tímto jsem měl odchytáno nejen 2ks, ale přesáhl jsem i 7kg a lov skončil. Promoklý jak vodník, vercajk taky včetně všudy přítomného písku jsem si šel zasvinit auto a hurá domů na kafe. Mimo to jsem měl ještě pár drbanců, ale to se nepočítá. Dopiju kafe a jdu se naložit do vany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Tome! Ty jseš borec.Mě by se v tom počasi vůbec nikam nechtělo.Já jsem byl rád že jsem se dokopal dnes ráno jit uklidit listi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 8. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 (editace) ale coby, nejsem z cukru. Tady fotky, které se Michalovi nebudou líbit. Málem jsem na fotky zapoměl. Vzpoměl jsem si až jak ta menší 65cm byla vykuchaná a už jsem vrážel kudlu do té větší. Zítra jedu zas. Se můžeš přijet kouknout jak se to dělá Editováno: 8. Listopad 2008, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 8. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 (editace) Jak psal amigo, měla v žaludku asi 10cm štičku, tudíž to byl kanibal a musí se zneškodnit Teď vážně, evidentně vysazovali malé čtičky, protože jsem jich viděl mrtě, bohužel všechny pohromadě. To mi připadá, že se s tím nesrali a nasypali to všechno na jedno místo. Jestli jo, tak to je zarybňování na pi*u, protože se mezi sebou požerou. I tak jich přežije jen mizivé procento. A to co přežije 2 roky, tak to budeme bakat jako 50cm kudly. Editováno: 8. Listopad 2008, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 A to co prezije, to Ty sezeres Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 tak jsem to dneska nějak prokaučoval, holt spánkový deficit byl silnější, a tak jsem spal celý dopoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Pěkné úlovky. Hele Tome nechceš vyfoťit sady nástrah co používáš na dravce když vláčíš? Pěkně všechno co máš? Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 A co nejraději používáš? Potápivé, středně potápivé nebo plovoucí? Na co jsou největší úspěchy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 (editace) no poslední dobou tahám jen toho okouna od Stormu a Rapalu X-Rap. Sem tam nějaký kopyto od Relaxu. Stejně je to spíše o rukách, tedy jak se nástraha prezentuje. Editováno: 9. Listopad 2008, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 A copa velikosti? Je to podstatné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 no poslední dobou tahám jen toho okouna od Stormu a Rapalu X-Rap. Sem tam nějaký kopyto od Relaxu. Stejně je to spíše o rukách, tedy jak se nástraha prezentuje. no spíše volím větší podle hesla velká nástraha-velká ryba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 co používáš za prut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 hezke rybky tomasB. ja som bol skusat len vcera odpoledne a nic jenom 4 takove do 50cm. ale zabava to bola. preco myslis ze to nasadzali nevytrelo sa to am samo? alebo ste uz vsetky matecne zozrali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 co používáš za prut? 3m Colmic Spin Tec Tom Raimond Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 hezke rybky tomasB. ja som bol skusat len vcera odpoledne a nic jenom 4 takove do 50cm. ale zabava to bola.preco myslis ze to nasadzali nevytrelo sa to am samo? alebo ste uz vsetky matecne zozrali protže těď byly výlovy. A když vidím houfy 10cm štiček u břehu, tak je mi jasný o co jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 u nas nemame chovne rybniky a teda ani vylovy apreto co mame tak to je vecsinou vlastny vyter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 jen dneska odpoledne to stálo za hovno, ani šupina. Akorát jedna tak cca 40cm mi za to Rapalou jela až ke břehu, a pak jedna cca 80 mi po Rapale vyjela pod nohama, ale uviděla mně a vzala roha bez záběru. Takže dneska čistá nula. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Tome,máš plnou schránku.Psal jsem ti.Byls dnes odpolko chytat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 u nas nemame chovne rybniky a teda ani vylovy apreto co mame tak to je vecsinou vlastny vyter. ty malé štiky ale nejsou z běžných chovných rybníků, nejsou z výlovu, ale jsou ze sádek. V Pardubicích se štika produkuje snad pro celou ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Tome,máš plnou schránku.Psal jsem ti.Byls dnes odpolko chytat? jo voe, volal jsem ti jestli nechcete s kluke přijet, ale nikdo to nebral. A dobře jsi udělal, protože dneska nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 ty voe, sem trošku mázlej, 4x 12°kvasnicová v pubu a teď 16°z lednice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.