Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jo tak to u nas se chova hlavne pstruh a hlavatka. ale co vim tak zbytek a hlavne kapry sem vozej z ceska.ale je to jedno hlavne ze to ve vode trochu zije. :palec2:

Berou Wobler i candátí? a nebo je lepší na ně něco jiného?

• Autor

včera jsem dělal takovou polívku- kaši z jiker těch štik, takovej pokus. A je to moc dobré, manželak si to chválí a já to žeru kupodivu taky. Mi to přišlo škoda to furt vyhazovat, když je to vlastně kaviár. Už jsem vyhodil takovejch kil jiker až běda.

• Autor
jo tak to u nas se chova hlavne pstruh a hlavatka. ale co vim tak zbytek a hlavne kapry sem vozej z ceska.ale je to jedno hlavne ze to ve vode trochu zije. :palec2:

kolik má u vás hlavatka míru? Já ji ještě živou neviděl.

• Autor
Berou Wobler i candátí? a nebo je lepší na ně něco jiného?

jasně že jo. jen candát je moc opatrnej. Jednak musíš vědět kde je a pak mu to musíš umět naservírovat. A jelikož na Rozkoši to podle všeho vychcípalo na chlopka, tak si je letos asi moc nezachytám, protože na Labi sice jsou, ale musíš je nejřív lokalizovat a pak jich co nejvíc přesvědčit a to taky může znamenat mnoho vycházek bez ryby

• Autor

pivo došlo! Sakra,co teď? :help: Víno nebo rakie?

to nevim presne pane to je zakazany brat na to jsou specialni povolenky a kupujes si vyjezdy k vode 5 vyjezdu 5 tisic korun a chytis nebo nechytis.a jenom november a december a miru nevim asi nejakych 60-70 a ja sem jich videl ale jenom mali nachytany do cerene ako nastrahove rybky a samozrejme pustene spatky. jsou jak velky pstruzi ale vic medeny.

Jako teď projíždím servery, jakej prut a naviják si pořídit, ale je toho jak nasr.. jakou dýlku, gramáž atd.. se zblázním než něco vyberu :)

tu som jednu vyguglil a daj si radsi vino , rano ides autom !!!

post-12625-1226263517.jpg

century ak vies co chces chytat tak v obchode ti dobry predavac poradi a hlavne si vercajch vyskusaj ako ti pasuje do ruky. ak nesadne tak ryby nebudu zabava ale trapenie.

To jo, určitě bych si to chtěl vyzkoušet, ale tak vzhledem k tomu, že jsem nikdy nevláčel, tedy jen okrajově, tak nevím pro co se rozhodnou, chtěl bych nějakej na všechny situace, tedy jestli to jde. :). Hlavně nevim delku a gramaž jakou zvolit.. je to fakt těžké se rozhodnout:(

ja taky letos zacal s privlaci ak mate pri vode kry alebo stromy tak staci 2,70 ak mate ciste brehy tak 3,00m s tou sa dalej hadze ale je to zbitocne lebo dravce beru viac pri kraji. a gramaz typujem na stuku a candata 10- 40 alebo ak mate velke ryby tak 20-60 gramov. ale ako na zaciatok doporucujem 2,70 a 10-40 a 20 privlacovy silon a hlavne skusit ako pasuje do ruky aj s navyjakom.

mozno pan Tomas B ako stary profik ma iny nazor moj je takyto.

a co naviják, stačí přední brzda pouze a nebo je lepší s tou bojovou? a stačí asi malé velikosti ne?

TOPIC SCAN SPIN M 270 - Jsem vybral tenhle... v celku mě zaujal

To jo, nádhernej, asi do toho pudu...

• Autor
Jako teď projíždím servery, jakej prut a naviják si pořídit, ale je toho jak nasr.. jakou dýlku, gramáž atd.. se zblázním než něco vyberu :)

chceš vláčet?

• Autor
tu som jednu vyguglil a daj si radsi vino , rano ides autom !!!

jsem se šel pak koupat, dal jsem horkou vanu a měl jsem ji jak z praku lol

• Autor
Jestli to chces na privlac tak jak uz tu nekde psal Tomas : http://www.rybarskepotreby-shop.cz/Navijak...-Arc-10200.html .... MOOOC luxusni navijacek !!!

já ho koupil 4000, tj větší cívku(delší hody). A koukám, že jsem litr přeplatil. Kupoval jsem za 2499,-. Ale co, tyhle věci kupuju zásadně rukama naživo, tak mi to není líto.

A není pravda, že nezáleží na dalekejch hodech. Hodně ryb se dá chytit z dálky a většinou jsou to ryby větší!

Upraveno od TomasB

• Autor

doporučuju spíše 3,0mt. A tady bych taky nešetřil a koupil něco rozumnýho. Já mám 2,7 a 3,0 , ale používám jen ten Colmic 3,0. Gramáž mám 10-60g. Tak něco přibližných hodnot bude O.K. Jen si nekup žádný dřevo, má to vliv na úspěšnost lovu. A musí to bejt lehoučký, jinak budeš servanej. Pokud bys šel třeba na pstruha, okouna, candáta, tak lepší by byl jemnější proutek pro lepší vodění.

Já uvažuju o prutu 3,2mt Fenwick, ruční práce, závodní speciál, ale cena jestli si dobře pamatuju 9tis.

A určitě si kup šňůru. Doporučuju Fireline 0,12. Já používám výhradně šňůry. Jednu mám Fireline 0,12(asi na 7kg) a druhou mám nějakou pavoučí 0,2(asi na 20kg). Ale teď mi kámoš říkal, že je nějaká nová šňůra 0,06 s nosností 10kg, tak bych docela tuhle zkusil. On si ji bude objednávat, ta uvidím co na ni řekne. Jestli OK, tak až dodělám tu Firelinku, tak to koupím taky.

• Autor

tak zas je tady víkend, tentokráte prodloužený, tak to bude tragický víkend ve vodách Pardubicka lol Michal budou omejvat :smich:

Kromě řady prcků do 70cm jsem zapytloval 2ks, jedna 80 druhá 78. viz foto.

Pěkné úlovky..

chceš vláčet?

Ano chci začít vláčet příští rok

• Autor

to jsem tě tak navnadil? lol

Smutny smutny, skoda, ze u nas vsude neni na tyhle ryby celorocni hajeni.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.