amigo Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 jo tak to u nas se chova hlavne pstruh a hlavatka. ale co vim tak zbytek a hlavne kapry sem vozej z ceska.ale je to jedno hlavne ze to ve vode trochu zije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Berou Wobler i candátí? a nebo je lepší na ně něco jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 včera jsem dělal takovou polívku- kaši z jiker těch štik, takovej pokus. A je to moc dobré, manželak si to chválí a já to žeru kupodivu taky. Mi to přišlo škoda to furt vyhazovat, když je to vlastně kaviár. Už jsem vyhodil takovejch kil jiker až běda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 jo tak to u nas se chova hlavne pstruh a hlavatka. ale co vim tak zbytek a hlavne kapry sem vozej z ceska.ale je to jedno hlavne ze to ve vode trochu zije. kolik má u vás hlavatka míru? Já ji ještě živou neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Berou Wobler i candátí? a nebo je lepší na ně něco jiného? jasně že jo. jen candát je moc opatrnej. Jednak musíš vědět kde je a pak mu to musíš umět naservírovat. A jelikož na Rozkoši to podle všeho vychcípalo na chlopka, tak si je letos asi moc nezachytám, protože na Labi sice jsou, ale musíš je nejřív lokalizovat a pak jich co nejvíc přesvědčit a to taky může znamenat mnoho vycházek bez ryby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 pivo došlo! Sakra,co teď? Víno nebo rakie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 to nevim presne pane to je zakazany brat na to jsou specialni povolenky a kupujes si vyjezdy k vode 5 vyjezdu 5 tisic korun a chytis nebo nechytis.a jenom november a december a miru nevim asi nejakych 60-70 a ja sem jich videl ale jenom mali nachytany do cerene ako nastrahove rybky a samozrejme pustene spatky. jsou jak velky pstruzi ale vic medeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Jako teď projíždím servery, jakej prut a naviják si pořídit, ale je toho jak nasr.. jakou dýlku, gramáž atd.. se zblázním než něco vyberu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 tu som jednu vyguglil a daj si radsi vino , rano ides autom !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 century ak vies co chces chytat tak v obchode ti dobry predavac poradi a hlavne si vercajch vyskusaj ako ti pasuje do ruky. ak nesadne tak ryby nebudu zabava ale trapenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 To jo, určitě bych si to chtěl vyzkoušet, ale tak vzhledem k tomu, že jsem nikdy nevláčel, tedy jen okrajově, tak nevím pro co se rozhodnou, chtěl bych nějakej na všechny situace, tedy jestli to jde. . Hlavně nevim delku a gramaž jakou zvolit.. je to fakt těžké se rozhodnout:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 ja taky letos zacal s privlaci ak mate pri vode kry alebo stromy tak staci 2,70 ak mate ciste brehy tak 3,00m s tou sa dalej hadze ale je to zbitocne lebo dravce beru viac pri kraji. a gramaz typujem na stuku a candata 10- 40 alebo ak mate velke ryby tak 20-60 gramov. ale ako na zaciatok doporucujem 2,70 a 10-40 a 20 privlacovy silon a hlavne skusit ako pasuje do ruky aj s navyjakom. mozno pan Tomas B ako stary profik ma iny nazor moj je takyto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 a co naviják, stačí přední brzda pouze a nebo je lepší s tou bojovou? a stačí asi malé velikosti ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 TOPIC SCAN SPIN M 270 - Jsem vybral tenhle... v celku mě zaujal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Jestli to chces na privlac tak jak uz tu nekde psal Tomas : http://www.rybarskepotreby-shop.cz/Navijak...-Arc-10200.html .... MOOOC luxusni navijacek !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 To jo, nádhernej, asi do toho pudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Jako teď projíždím servery, jakej prut a naviják si pořídit, ale je toho jak nasr.. jakou dýlku, gramáž atd.. se zblázním než něco vyberu chceš vláčet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 tu som jednu vyguglil a daj si radsi vino , rano ides autom !!! jsem se šel pak koupat, dal jsem horkou vanu a měl jsem ji jak z praku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 (editace) Jestli to chces na privlac tak jak uz tu nekde psal Tomas : http://www.rybarskepotreby-shop.cz/Navijak...-Arc-10200.html .... MOOOC luxusni navijacek !!! já ho koupil 4000, tj větší cívku(delší hody). A koukám, že jsem litr přeplatil. Kupoval jsem za 2499,-. Ale co, tyhle věci kupuju zásadně rukama naživo, tak mi to není líto. A není pravda, že nezáleží na dalekejch hodech. Hodně ryb se dá chytit z dálky a většinou jsou to ryby větší! Editováno: 10. Listopad 2008, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 doporučuju spíše 3,0mt. A tady bych taky nešetřil a koupil něco rozumnýho. Já mám 2,7 a 3,0 , ale používám jen ten Colmic 3,0. Gramáž mám 10-60g. Tak něco přibližných hodnot bude O.K. Jen si nekup žádný dřevo, má to vliv na úspěšnost lovu. A musí to bejt lehoučký, jinak budeš servanej. Pokud bys šel třeba na pstruha, okouna, candáta, tak lepší by byl jemnější proutek pro lepší vodění. Já uvažuju o prutu 3,2mt Fenwick, ruční práce, závodní speciál, ale cena jestli si dobře pamatuju 9tis. A určitě si kup šňůru. Doporučuju Fireline 0,12. Já používám výhradně šňůry. Jednu mám Fireline 0,12(asi na 7kg) a druhou mám nějakou pavoučí 0,2(asi na 20kg). Ale teď mi kámoš říkal, že je nějaká nová šňůra 0,06 s nosností 10kg, tak bych docela tuhle zkusil. On si ji bude objednávat, ta uvidím co na ni řekne. Jestli OK, tak až dodělám tu Firelinku, tak to koupím taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 tak zas je tady víkend, tentokráte prodloužený, tak to bude tragický víkend ve vodách Pardubicka Michal budou omejvat Kromě řady prcků do 70cm jsem zapytloval 2ks, jedna 80 druhá 78. viz foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Pěkné úlovky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 chceš vláčet? Ano chci začít vláčet příští rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 to jsem tě tak navnadil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Smutny smutny, skoda, ze u nas vsude neni na tyhle ryby celorocni hajeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.