Prosinec 10, 200618 r Autor a takhle se filetuje. Opět štička 70+(už nevím přesně, ale většina štik, co nesu domů je přes 70). Ze štiky zbyde jen kostřička a kůže, které se s vnitřnostmi vyhodí a zůstanou filátka s minimem kostí. Upraveno Prosinec 10, 200618 r od TomasB
Prosinec 10, 200618 r Já taky jezdím na rozkoš,ale jenom přes léto na kapra.Je tam pěkně a domorodci už nás tam znají tak že v poho.
Prosinec 10, 200618 r Autor Já taky jezdím na rozkoš,ale jenom přes léto na kapra.Je tam pěkně a domorodci už nás tam znají tak že v poho. šupni sem photos
Prosinec 10, 200618 r Autor taky jiný úlovek. Páč jsem byl utahanej, tak jsem se natáhl do vysoké trávy na břehu a dal si dvacet. Něco mně šimrá, tak se probudím, a tahle potvůrka si to po mně štrádovala.
Prosinec 10, 200618 r Autor kdo to poznáte? Tohle bohužel nebyl úlovek na udici, ale pouze foťákem. Ano, ano, je to barakuda, odhadem tak 80-90cm.
Prosinec 10, 200618 r Autor a totok výchova potomka. Jinak musím zkonstatovat, že navijáky dostaly pěkně po pi*i tou slanou vodou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.