TomasB Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 tak různě, planda, woblery, velký gumy. Mně to bere, což se o ostatních moc říct nedá, bo povětšinou jen čumí jak tahám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel10 Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 tak různě, planda, woblery, velký gumy. Mně to bere, což se o ostatních moc říct nedá, bo povětšinou jen čumí jak tahám Kdo umí ten umí,ty ostatní čumí.já jenom mallý štičky tloště nebo okounka,jinak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 včera jsem utřel hubu, čistá nula, dneska taky nic moc, jeden sumík a jedna štika viz. foto. Ta to holka zachránila. Jinak za předevčírem a včerejškem jsem se vysypal do vody za 2500,-Kč. Jsem už myslel, že mně jebne, samozřejmě ty nejlepší nástrahy v prdeli a X-Rep už nemám žádný, a to jsem si ve čtvrtek dokupoval 2 ks X-Rap, co kus to 325,- a oba v pi*i. Tak jsem si dneska schladil žáhu pěkným úlovkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ziki Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Strašný jak všechno zmasíš.Kvůli takovým masařům nebude za chvíli co chytat.Hlavně mít nacpanej mrazák ,takové chování některých rybářů nemá se sportovním rybolovem nic společného,jde jen o to aby se vrátily prachy za povolenku.Cena povolenky by se měla stanovit podle odnesených ryb. Je zajímavé sledovat jestli tihle masaři chodí na brigády a něco pro přírodu udělají ,nebo revíry jenom drancují pro kus masa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 taky sem chodil na ryby, ale není čas a vervajk už je zastaralej a zpuchřelej, ikdyž čas už by byl. nemá někdo cajky na prodej? jinak moje největší úlovky nic moc. jenom jeden duháč 65 cm jinak vše prťavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 (editace) Editováno: 4. Říjen 2009, autor: pešír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Strašný jak všechno zmasíš.Kvůli takovým masařům nebude za chvíli co chytat.Hlavně mít nacpanej mrazák ,takové chování některých rybářů nemá se sportovním rybolovem nic společného,jde jen o to aby se vrátily prachy za povolenku.Cena povolenky by se měla stanovit podle odnesených ryb.Je zajímavé sledovat jestli tihle masaři chodí na brigády a něco pro přírodu udělají ,nebo revíry jenom drancují pro kus masa. ty jsi ale jelito víš úplný prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.