Host MichalF Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 Nejake dalsi fotecky z nasich viod by nebyli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 Před chvilkou jsem se vrátil z Rozkoše. Candáti 56, 63 a 2 cca 45cm šli zpět. Tady nějaké dnešní foto. Foto 56cm, foceno ještě za tmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 63cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 A takhle se chytá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 jinak mně docela sere, že sebou moc foťák neberu. Poslední dobou se to snažím napravovat a foťák sebou brát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 Seč, někdy v listopadu. V podvečer, sychravo, mlhavo, kosa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 nějakej z letošního prosince. Velikost už nevím, ale okolo 65cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 psí zuby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 Písák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 okiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 jedna starší(scanovaná)- výuka od malička Bolínek tuším necelých 60cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 TomasB:hezká fotogalerie Fakt moc hezký,chvalim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 TomasB:hezká fotogalerie Fakt moc hezký,chvalim Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 63cm Jinak tenhle pacholek mně pěkně potrápil. Jsem si nejdřív myslel, že táhnu nějakého metrového trofejáka jak bejčil. Takový tango jsem u candoše ještě nezažil. Jsem ho tak v první minutě měl co dělat přeprat, a to candát není zrovna extra bojovník. Po zhruba minutě ale totálně ochabnul, holt se vybejčil, asi do toho dal všecku sílu. Pak už jel jak na saních až na břeh. Předevčírem se mi zase stalo, že jsem něco zavěsil na dálku, nejdřív to šlo jak po másle, ale jak jsem to dotáhl tak 15m ku břehu, tak začalo rodeo a nemohl jsem s tím hnout. Po chvilce mrd dup a bylo to fuč. Rypera(druh umělé nástrahy) jsem vytáhl bez ocásku. Tak si myslím, že to byla nuď nějaká slušná štika, která se často takhle z dálky nechá táhnout, ale jak ucejtí břeh, tak nastane tango. Nebo, a to si myslím spíš, jsem chytl okouna(nebejvaj tam menší než 30čísel) a jak jsem ho táhnul, tak po něm asi skočila velká zubatá(štika). A že tam je kupa štik kurevsky přes metr. Zrovna tak asi před 14 dny jsme viděli asi 30m od břehu zalovit nukleární hovado na hladině. Mrkali jsme na drát .To byl krokodýl jak prase. Něco naháněla po hladině. Takové divadlo se jen tak nevidí. Něco takového jsem viděl podruhé v životě. Když jsem takovou štiku viděl prvně jak na Labi zalovila výskokem nad hladinu, tak jsem nevěřil vlastním očím. Bez prdele, takováhle ryba by byla schopna schroupat malého psa. Když už jsem tohle načal, taky jsem viděl útočit sumce na dospělého kačera. Odehrávalo se to asi 10m ode mně. Kačer si plave, najednou bum a byl pod vodou. Za chvíli se objevil na hladině, plácal se, byl ochromený. Ještě asi 2x se ho sumec pokoušel zdolat, ale nakonec neuspěl. Kačer se pak chvíli na vodě plácal. Nakonec se doplácal ke mně na břeh, a byl tak v šoku, že jsem neměl problém na něj sahat, protože mně zřejmě vůbec nevnímal. Po pár minutách se vzpamatoval a odcupital do rákosí. Se sumcem mám ještě jeden obdobný zážitek. Zkoušel jsem na Labi přelstím nějakého z četně lovících bolenů a všiml jsem si kapříka okolo 40cm proplovajícího podemnou na mělčince. V momentě, kdy z mělčinky vyjel nad tůň, odehrálo se něco, co jsem vůbec nestihl přesně zaregistrovat. Jen brutálně rychlý pohyb větší ryby a kapřík zmizel. Typický útok sumce. Takové a podobné zážitky jsou zcela vyjímečné a vzácné. Pokud ale člověk chodí kolem vody často, tak velmi zřídka může něco takového zahlídnout. Bývají to fantastické okamžiky, které pominou dřív, než se stihnete zorientovat. Obrovská náhoda, obrovské štěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 Krasny fotky a krasny vypraveni pane !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Tak jsem se vrátil od vody. Na Rozkoši lidí jak sraček, ráno v 7 jsem dorazil k vodě a vypadalo to, že nebudu mít kde chytat! Tož to mně docela nasralo. Už se tam fakt sere kdejaká lama. Známejch xychtů tam bylo dneska docela málo. Pšontci(poláci), mně pobavili, když si jeden z nich počínal tak amatérsky, že si při tom zlomil prut Jsme se tam docela tím divadlem pobavili. Pak se tam taky objevil nějakej blázen(Chocholoušek dával na dnešek asi propustky) s mušákem Tak to se myslím bavili asi všichni kde se objevil Co se ryb týče, tak ty na to totálně sraly. Byl jsem tam od 7 do cca 13hod. a výsledek je jeden candoš 58cm. Na úseku asi 200m jsem byl jedinej kdo něco chytil. Pak ještě jednoho chytil Franta z rybářskejch potřeb, ale ten byl úplně na začátku úseku a na druhým konci cosik chytili u mola. Takže na tu bídu, že vůbec nechtěli kousat jídlo jsem ještě nedopadl nejhůř Jsem zvědavej jak to půjde zítra. Pak jsem ještě zkusil cestou domů 2 písáky, ale dneska to bylo asi zakletý, protože vůbec nic! A co jsem potkal rybáře, tak všici stejný výsledek. Docela mně sere, jak tam je čím dál tím víc lidí, většina to neumí, takže stejně nic nechytí a akorát zabíraj místo a nebo jsou schopný případně člověku vlízt až na záda. Bylo by mi to spíš k smíchu, když některé vidím, jak se snaží chytit candoše naprosto špatnou technikou, ale už tam občas není k hnutí, tak mně spíš serou, protože zavazej těm, co opravdu chytaj. No a tady je ten přelstěnej candoš, kterýho se mi teď nechce kuchat, ale budu muset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 a takhle to dnes vypadalo - slunečno. Ráno kosa a vítr, pak jen vánek a slunečno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 další. Mimochodem, tak kolem desáté začali lidi odcházet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 (editace) další. Tady jsou "bobkaři". Se jim divím, že se jim chce tahat s tolika věcma a ještě shánět nástražní rybičky. Mně bohatě stačí jeden prut, podběrák(kterej stejně nepoužívám, ale je povinný) a kabelu s nástrahama a pár drobnostma. Editováno: 26. Prosinec 2006, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Co takhle fotecka tveho vybaveni, myslim tim vsechny ty trpytecky, voblery, twistery atp :-) ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 A co tuhle rybu, znas ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 A co tuhle rybu, znas ??? Jednoznačně okounovitá ryba. Je to z ciziny? Jestli jo, tak by to mohl být black bass. Je to nějakej druh okouna I když už jsem u nás chytil i naprosto nezvyklého okouna velkého 36cm a byl zlatý! Teda spíš přesněji řečeno byl jako kanárek. Docela jsem čuměl. Ale dobrej byl Ale okoun říční to nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 každopádně to patří do mého oblíbeného cíle lovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.