MichalF Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Ok tak az do toho budu chtit prasknout vim na koho se obratit ... Vcera sem byl nahodou u Jizery a byl sem uplne nadhernej z toho jak tam byla nadherna reka ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Ok tak az do toho budu chtit prasknout vim na koho se obratit ... Vcera sem byl nahodou u Jizery a byl sem uplne nadhernej z toho jak tam byla nadherna reka ! Jinak já osobně tyhle věci po netu nekupuju. Není nad to si to ošahat a ozkoušet na živo. Na netu prd poznáš. Tam si neodzkoušíš jak se chová,... Nedoporučuju po netu, leda by jsi měl už nějakej vybranej z nějaký prodejny, ale to je podle mně už trošku nefér. A osobně taky nerad někoho v případě reklamace nahání. Na rozumněj proutek s navijákem bude stačit 5tkč. Pak taky doporučuju spíše šňůru než vlasec. Se šňůrou vše cítíš lépe. Třeba candoše na Rozkoši s vlascem prakticky nemáš šanci chytit. Ale to záleží na místních podmínkách, ... Osobně doporučuju tu šňůru, osvědčila se mi Fire line 0,12. Na to s trochou citu udoláš sumíka do 150cm celkem v pohodě, akorát si musíš více dát pozor, protože má ta šňůra v uzlu nosnost jen asi 6kg. Je pravda, že kvůli tomu sem tam příjdu o nějakého obludu, ale zase to s tou šňůrou lépe lítá a pro jiné druhy ryb je méně viditelná. Na ty větší sumíky by to ale chtělo přeci jen tak tu 0,18 či ještě o něco větší, ta 0,18 už myslím unesek pře 20kg. Ale pak s tím nedohodíš tak daleko jako s 0,12 a navíc se může snížit frekvence záběrů od jiných dravých ryb. A i s tou 0,12 máš alespoň teoreticko šanci 2m sumíka taky chytit , ale to už je velkej kus umění a štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Tak sem si vytahl 2 sticky. Bohuzel malicky, jedna mela cca 60cm a druha byla jeste mensi a to +-50cm. Ale reka je proste nadhera i kdyby se nechytlo nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Tak sem si vytahl 2 sticky. Bohuzel malicky, jedna mela cca 60cm a druha byla jeste mensi a to +-50cm. Ale reka je proste nadhera i kdyby se nechytlo nic Gratulace, a kde máš fotky, když mně o ně furt tak uháníš? Já byl dneska s malou, čapnul jsem k její velké radosti sumíka 95cm a teď ho mám ve vaně a zejtra ráno musíme jít chytit ještě chlapečka. Tohle je prej holčička. No musel jsem ho vzít domů. Malá byla tak nadšená, že už mi tam usínala na kamenech, ale furt domů nechtěla, že ještě toho chlapečka musím chytit Tak jsem zvědavej, jestli ve 3:15 vstane. No u mně to taky není jistý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Tak sem si vytahl 2 sticky. Bohuzel malicky, jedna mela cca 60cm a druha byla jeste mensi a to +-50cm. Ale reka je proste nadhera i kdyby se nechytlo nic Gratulace, a kde máš fotky, když mně o ně furt tak uháníš? Já byl dneska s malou, čapnul jsem k její velké radosti sumíka 95cm a teď ho mám ve vaně a zejtra ráno musíme jít chytit ještě chlapečka. Tohle je prej holčička. No musel jsem ho vzít domů. Malá byla tak nadšená, že už mi tam usínala na kamenech, ale furt domů nechtěla, že ještě toho chlapečka musím chytit Tak jsem zvědavej, jestli ve 3:15 vstane. No u mně to taky není jistý Fotos budou jakmile mi je majitel fotaku posle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Tak sem si vytahl 2 sticky. Bohuzel malicky, jedna mela cca 60cm a druha byla jeste mensi a to +-50cm. Ale reka je proste nadhera i kdyby se nechytlo nic Gratulace, a kde máš fotky, když mně o ně furt tak uháníš? Já byl dneska s malou, čapnul jsem k její velké radosti sumíka 95cm a teď ho mám ve vaně a zejtra ráno musíme jít chytit ještě chlapečka. Tohle je prej holčička. No musel jsem ho vzít domů. Malá byla tak nadšená, že už mi tam usínala na kamenech, ale furt domů nechtěla, že ještě toho chlapečka musím chytit Tak jsem zvědavej, jestli ve 3:15 vstane. No u mně to taky není jistý Fotos budou jakmile mi je majitel fotaku posle Tak jsme nevstali ani jeden. Jedinej kdo se vzbudil byla manželka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Tak co nejake nove ulovky od mistnich rybaru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 8. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Tak co nejake nove ulovky od mistnich rybaru ? no čoveče nějak jsem už dlouho na rybách nebyl. není čas. ani sem moc často nejdu. teď tak nějak dělám i o víkendech a taky s klukem ty problémy. Příští tejden jsem zase mimo čr,... asi ani na ty candáty na podzim, se obávám, nebude čas, protože jak známo, tak ke konci roku se honěj investice nejvíc, takže si ani nechcu představit co bude, když už teď je docela fofr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 tak jsem se po dlouh= době dostal na ryby. No a hnedka druhej nához fešanda 78cm. Pak ještě byly 2 něco přes šedesát, ty šly zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Krasna sticka, ale ja bych ji pustil z5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Krasna sticka, ale ja bych ji pustil z5 a to už je na fotce vykuchaná, jinak byla pěkně tlustá. Jsem sebou neměl foťák a nechtěl jsem si doma dělat bordel, tak jsem ji kuchnul venku. Já právě do šedesáti cm neberu vůbec, nad šedesát málo kdy, no a ty větší vždycky. Alespoň je na tom něco masa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 (editace) dneska jsem byl zkusit candáty na Rozkoš, ale ještě prd. Zatím se tam chytaj jen sporadicky. V šest jsem byl u vody a v devět jsem jel domů, nemělo to cenu. Teda domů ne, ale na písák. Baknul jsem si jednu asi tak padesátku, našel jsem nějaký křemenáče na břehu, tak jsem přezbrojil na houbařinu a dotáhl domů asi 5kg křemenáčů, kozáků a praváků. Nic jinýho jsem nebral. Editováno: 7. Říjen 2007, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Krasna sticka, ale ja bych ji pustil z5 a to už je na fotce vykuchaná, jinak byla pěkně tlustá. Jsem sebou neměl foťák a nechtěl jsem si doma dělat bordel, tak jsem ji kuchnul venku. Já právě do šedesáti cm neberu vůbec, nad šedesát málo kdy, no a ty větší vždycky. Alespoň je na tom něco masa. No to ja bych naopak velkem ryby poustel at si ji muzou chytit i ostatni rybari. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 včera jsem si na večer na chvilku odskočil k vodě a bylo z toho 5 kousků. 3 štičky do padesáti a 2 okolo 65cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 A kde sou fotky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 A kde sou fotky ? nejsou, kdybych to fotil na mobil, tak vzhledem ke světelným podmínkám by bylo prd vidět a foťák jsem nebral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codeman Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Tak taky přispěju svou trochou do rybářského mlýna,takhle to vypadá na podzim,když mají kapříci choutky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Tak taky přispěju svou trochou do rybářského mlýna,takhle to vypadá na podzim,když mají kapříci choutky Hezky, hezky ... sel zpatky do vody ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 To by mě zajímalo taky jestli šel, tenhle způsob lovu mi není vůbec cizí. Chyť a pusť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 To by mě zajímalo taky jestli šel, tenhle způsob lovu mi není vůbec cizí. Chyť a pusť Doufam, ze jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 nějak neodpovídá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 nějak neodpovídá myslíš kapra nebo rybáže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 No spíš asi rybáře, protože kapr třeba už nemůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codeman Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 (editace) Jasně že šel zpět do vody,dostal hubana,jako temhle a hajdy zpět ,chytám pouze chyť a pusť Editováno: 27. Říjen 2007, autor: codeman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.