Publikováno Prosinec 10, 200618 r Pánové, mám prosbu. Nevíte někdo, jakým způsobem se upevňuje zrcátko do rámu? Manželka totiž jela jaksi moc napravo a ťukla zrcátkem do parkujícího auta. Zrcátko se sklaplo, dokonce ani rám není omlácený, ale zrcadlo vypadává. Dík.
Leden 31, 200718 r vlastni sklicko je tam jen na 4 mistech cvaknuty, , jako to bylo uz u facka. me se povedlo ho rozbit., masakr,. 1100Kč,. zlo.,
Leden 18, 201015 r Potřeboval bych vědět jestli se dá koupit jenom to vnitřní sklo(zrcátko) do zpětnýho zrcátka u řidiče. Je to vyhřívaný. Děkuji za odpověď!!
Leden 18, 201015 r Kupit sa da!!!!! OC1 cca 250Kc. OC2 cca 1000Kc. Upraveno Leden 18, 201015 r od PROCHY603
Leden 18, 201015 r A ještě bych chtěl poprosit jestli někdo máte nějaký stránky kde by se dalo koupit. Jo a jedná se O2 MR2006 Díky moc Upraveno Leden 18, 201015 r od Prevry
Leden 18, 201015 r Aj tu sa da kupit. LINK: http://www.aci.cz/default.asp?cls=spresent...p;strid=1365209
Leden 20, 201015 r SUPER!!! mají i vnější kryty to se mi moc hodí, právě sem šel založit vlákno ohledně vnějšího krytu, je děs jak se lidi bojej teď jezdit u kraje.
Únor 5, 201213 r Caute, potreboval by som poradit odlepilo sa mi zrkadlo na lavom spataku od toho plastu, ale co to je. Cim je to najlepsie prilepit kedze su vyhrievane... ? Je tam aj nejaka cierna folia, alebo co to je. Vdaka
Únor 5, 201213 r Fakt? To jsem jeste neslysel no nevim no neni radeji lespi koupit nove? Nebo zkusis vyreklamovat ale to asik nee
Únor 5, 201213 r no neviem ci sa mi oplati cele kupovat... mozno existuje sposob ako to dat dokopy... neviem ci je to kvoli tym velkym mrazom co mame teraz... vyzera to teraz takto: Upraveno Únor 5, 201213 r od marek.st
Únor 5, 201213 r jo to se me taky stalo ale prave a v brne neni to nic prijemneho :-) nalepil jsem to tam epoxidovim lepidlem a drzi uz 6mesicu
Únor 5, 201213 r no neviem ci sa mi oplati cele kupovat... mozno existuje sposob ako to dat dokopy... neviem ci je to kvoli tym velkym mrazom co mame teraz... vyzera to teraz takto: Ty blaho,tak to jsem jeste nepocul,To je mazec,nechapu jak se to mohl stat a nevyreklamujes to treba?? Zkus to
Únor 5, 201213 r Tiež sa mi to stalo,na pravej strane.Zrkadlo som prilepil obojstrannou páskou-drží už druhý rok. Dokonca funguje aj vyhrievanie zrkadla-slabšie,ale funguje.
Únor 5, 201213 r epoxid je len do -20... teraz tu mame aj -34... tak asi tym silikonom bude fajn... vyreklamovat sa uz zial neda @PROCHY603: vedel by si mi poradit nieco konkretne? dakujem
Únor 6, 201213 r Mozes pouzit silikon pozri link. link: http://www.stavebnachemia.eu/neutralny-silikon-315ml-ciry-p-8.html
Únor 7, 201213 r Mně se to stalo na obou zrcátkách v létě, mrazem to není, bude to asi stářím. Já se s tím nesral, přilepil jsem to dvousložkovým univerzálním lepidlem které jsem rozetřel po celé ploše zrcátka, za hodinku to bylo suché a k mému údivu stále funguje vyhřívání, sice slaběji, ale funguje. Odmastit - přilepit
Březen 8, 201213 r taky se mi to stalo. přilepil jsem to oboustrankou a drží to už 2 roky. vyhřívání je trochu slabší
Březen 8, 201213 r Je to před FL, takže se zárukou se na tebe z vysoka ... stalo se mi to také na RH zrkadle loni na jaře...podlepil jsem to komplet sekunďákem a skoro rok to drželo a vyhřívalo OK, ale teď se zase začíná odlupovat...takže asi zkusim ten silikon nebo to rovnou pozichruju oboustrankou... za nový 800,- fakt ne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.