Jump to content

Demontáž skla vnějšího zpětného zrcátka

devil

Recommended Posts

Pánové, mám prosbu. Nevíte někdo, jakým způsobem se upevňuje zrcátko do rámu? Manželka totiž jela jaksi moc napravo a ťukla zrcátkem do parkujícího auta. Zrcátko se sklaplo, dokonce ani rám není omlácený, ale zrcadlo vypadává.

Dík.

• 1 month later...
  • 2 years later...
  • 1 year later...
  • 4 months later...

no neviem ci sa mi oplati cele kupovat... mozno existuje sposob ako to dat dokopy... neviem ci je to kvoli tym velkym mrazom co mame teraz... vyzera to teraz takto:

Ty blaho,tak to jsem jeste nepocul,To je mazec,nechapu jak se to mohl stat a nevyreklamujes to treba?? Zkus to :kol-47:

Mně se to stalo na obou zrcátkách v létě, mrazem to není, bude to asi stářím. Já se s tím nesral, přilepil jsem to dvousložkovým univerzálním lepidlem které jsem rozetřel po celé ploše zrcátka, za hodinku to bylo suché a k mému údivu stále funguje vyhřívání, sice slaběji, ale funguje.

Odmastit - přilepit

• 1 month later...

Je to před FL, takže se zárukou se na tebe z vysoka ... stalo se mi to také na RH zrkadle loni na jaře...podlepil jsem to komplet sekunďákem a skoro rok to drželo a vyhřívalo OK, ale teď se zase začíná odlupovat...takže asi zkusim ten silikon nebo to rovnou pozichruju oboustrankou... za nový 800,- fakt ne :kol-51: