Publikováno Únor 14, 20232 r Dobrý den. Měnil jsem v Superbu baterii a nejde mi nyní přes klíč na DO ovládání oken (otvírání/zavírání před klíč-DO). Po minulé výměně jsem byl v autoriz. servisu, kde mi okna zkalibrovali - cca za 800 Kč... :-( Nevěděl by, prosím, někdo z Vás, jak to lze udělat bez návštěvy servisu ? Děkuji velmi pěkně předem za reakce... Zdraví V. Malý
Únor 14, 20232 r V maximální horní poloze skla chvíli (2s) podržet ovládací čudl směrem nahoru. Za tohle se účtuje 800,- ?
Únor 14, 20232 r Autor Jojo... Chtěli tolik... Ale bohužel to podržení na pár sekund mi nefungovalo, proto jsem pak byl v servisu... Prý to lze udělat jen "u nich"... Proto se ptám, zda někdo neví jak jinak na to... díky...
Únor 14, 20232 r Je potřeba zkontrolovat všechna okna, zda jim funguje komfortní zavírání, pokud jen u jednoho nepůjde, tak přes DO není možné nechat okna automaticky nechat vyjet nahoru/sjet dolů. Jak psal lucky.jack výše, stačí mít zapnuté zapalování, nechat okno zajet úplně dolů, pak zmáčknout znovu tlačítko pro sjetí dolů (na cca 2s) a to stejné opakovat pro horní polohu. Tuto proceduru provést u všech čtyř oken a pak zkusit přes DO
Únor 14, 20232 r Jestliže to opravdu přes dorazy nejde, tak se musí přes diagnostiku. Ale to jsou spíš vyjímky. Každopádně zkusit nastavit všechna okna, a když to nepůjde tak holt servis.
Únor 15, 20232 r Autor Dobrý den. zdravím Vás oba a moc děkuji za rady... Nevím, jak je to možné, minule to nešlo, nyní se to podařilo a okna na DO fungují !!! Děkuji moc a mějte se fajn !!! Zdraví VM
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.