v.maly Vloženo 14. Únor 2023 Sdílet Vloženo 14. Únor 2023 Dobrý den. Měnil jsem v Superbu baterii a nejde mi nyní přes klíč na DO ovládání oken (otvírání/zavírání před klíč-DO). Po minulé výměně jsem byl v autoriz. servisu, kde mi okna zkalibrovali - cca za 800 Kč... :-( Nevěděl by, prosím, někdo z Vás, jak to lze udělat bez návštěvy servisu ? Děkuji velmi pěkně předem za reakce... Zdraví V. Malý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 14. Únor 2023 Sdílet Vloženo 14. Únor 2023 V maximální horní poloze skla chvíli (2s) podržet ovládací čudl směrem nahoru. Za tohle se účtuje 800,- ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v.maly Vloženo 14. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2023 Jojo... Chtěli tolik... Ale bohužel to podržení na pár sekund mi nefungovalo, proto jsem pak byl v servisu... Prý to lze udělat jen "u nich"... Proto se ptám, zda někdo neví jak jinak na to... díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 14. Únor 2023 Sdílet Vloženo 14. Únor 2023 Je potřeba zkontrolovat všechna okna, zda jim funguje komfortní zavírání, pokud jen u jednoho nepůjde, tak přes DO není možné nechat okna automaticky nechat vyjet nahoru/sjet dolů. Jak psal lucky.jack výše, stačí mít zapnuté zapalování, nechat okno zajet úplně dolů, pak zmáčknout znovu tlačítko pro sjetí dolů (na cca 2s) a to stejné opakovat pro horní polohu. Tuto proceduru provést u všech čtyř oken a pak zkusit přes DO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 14. Únor 2023 Sdílet Vloženo 14. Únor 2023 Jestliže to opravdu přes dorazy nejde, tak se musí přes diagnostiku. Ale to jsou spíš vyjímky. Každopádně zkusit nastavit všechna okna, a když to nepůjde tak holt servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v.maly Vloženo 15. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2023 Dobrý den. zdravím Vás oba a moc děkuji za rady... Nevím, jak je to možné, minule to nešlo, nyní se to podařilo a okna na DO fungují !!! Děkuji moc a mějte se fajn !!! Zdraví VM 1 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.