ideal.bed6902 Vloženo 16. Únor 2023 Sdílet Vloženo 16. Únor 2023 Neřešil někdo následující situaci? můj telefon je připojený přes carplay, zrcadlím z něj např. navigaci spolujezdec chce poslouchat hudbu ze svého iphone, ideálně z app jako apple music/spotify, ne uložené mp3 nebo jiné soubory Jde to vůbec? Ve starších autech to řešil aux vstup do rádia:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloop Vloženo 17. Únor 2023 Sdílet Vloženo 17. Únor 2023 O4 určitě umí dva telefony připojené přes bluetooth. Jak je to v kombinaci Bluetooth + Carplay to netuším. Zkusil bych ten druhý telefon připojit přes bluetooth a zjistil co se stane. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nocturnal1 Vloženo 17. Únor 2023 Sdílet Vloženo 17. Únor 2023 Bluetooth + Carplay funguje, používam denne, je to síce kombinácia Android a Apple, ale nemal by byť problém ani 2x Apple. Z Androidu hrá hudba, Apple je na Waze cez Carplay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ideal.bed6902 Vloženo 19. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2023 Ano, zdá se že to funguje v pohodě. Pro druhý telefon to funguje v podstatě jako Airplay reproduktor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.dj1 Vloženo 15. Červen 2023 Sdílet Vloženo 15. Červen 2023 On 2/17/2023 at 7:16 PM, Nocturnal1 said: Bluetooth + Carplay funguje, používam denne, je to síce kombinácia Android a Apple, ale nemal by byť problém ani 2x Apple. Z Androidu hrá hudba, Apple je na Waze cez Carplay. Je tu někdo kdo by mi prosím poradil? Mám dva telefony Iphone a Samsung. Potřebuji aby se Iphone připojil automaticky přes Aplecarplay a Samsung jen přes Bluetooth. Ale infotaiment mi to stále připojuje: Samsung se automaticky připojí přes AndroidAuto a Iphone se nepřipojí vůbec a už vůbec nevím co s tím (vždy musím manuálně do menu a předělat to ručně). Přijde mi, jako když Android je nějak nadřazený Aplecarplay. Jediné co pomůže, když na Samsungu vypnu Wifi, ale to není řešení. Díky za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nocturnal1 Vloženo 15. Červen 2023 Sdílet Vloženo 15. Červen 2023 Išiel by som do nastavení Android auto v telefóne a vymazal predchádzajúce pripojené autá, prípadne ak máš ešte možnosť vypnúť bezdrôtové pripojenie AA. No a bude treba vymazať z auta Samsung a nanovo ho pripojiť len cez BT. Ak by to nešlo, v nastaveniach telefónu zakázať AA. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 15. Červen 2023 Sdílet Vloženo 15. Červen 2023 (editace) V nastavení Android auto je - Spoušťet Android auto automaticky - nastav na - Pokud bylo použito při minulé jízdě. Potom když v autě připojíš telefon jen přes Bluetooth, tak příště se připojí sám také jen přes Bluetooth. To by mohlo pomoc. Editováno: 15. Červen 2023, autor: Lasse 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.dj1 Vloženo 21. Červen 2023 Sdílet Vloženo 21. Červen 2023 tak jsem vypnul Androidauto v telefonu a vše funguje. Samsung se připojuje přes Bluetooth a Iphone přes Apple car play :) Super a díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.