Přejít na obsah

Chloop

Uživatel
  • Počet příspěvků

    104
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Chloop

  1. To, že se na to bude přecházet je informace přímo ze servisu. Takže si nemyslím, že je to úplně mimo. Uvidíme jak to půjde. Řekl bych, že od HW58 jsou si mnohem jistější a všechno, včetně updatů, funguje tak jak má.
  2. Mně funguje jen v horní polovině.
  3. Zajímavé. 1896 má v autě už nějakou dobu a stejně mu řekli, že tam ještě nemá všechno a něco se bude muset updatovat "starým" způsobem v servisu. Ale kdo ví.
  4. Nicméně můj táta byl minulý týden v servisu. A během povídání s prodejcem vyšlo najevo, že se chystá nějaká verze softwaru která umožní v budoucnosti OTA updaty úplně všeho, tedy i velkých updatů. Je to z důvodu, že těch updatů je potřeba hodně a servisy to nestíhají. Víc detailů (a ani zdrojů nemám), tak to neberte jako 100% fakt.
  5. O4 určitě umí dva telefony připojené přes bluetooth. Jak je to v kombinaci Bluetooth + Carplay to netuším. Zkusil bych ten druhý telefon připojit přes bluetooth a zjistil co se stane.
  6. Ve chvíli kdy dorazilo auto k prodejci, tak jsem dovezl letní gumy do servisu a oni to přezuli před předáním na zimní. Teďka koupím novou sadu disků a nechám na ně obout letní pneu na kterých přijelo auto z továrny.
  7. Trochu se bojím, že tohle vyřešili v MR2023 kdy nasadili hardware s kódem HW58 a že to na starší HW prostě nedokážou vyřešit. Můj táta má O4 vyrobenou v Lednu 2021. Na začátku moc nefungovala, pak výměna volantu a několika řídících jednotek a teď je v podobném stavu jaký tu popisujete. Moc to nefunguje. Já mám O4 vyrobenou v Říjnu 2022. Je to MR2023 s HW58 a nemám jedinou závadu z toho co tu popisujete. Kdyby ty auta od začátku fungovaly tak jako funguje moje, tak jsou všichni spokojení. Ani poslední dobou nemám žádné updaty. Takže dneska bych se asi to auto nebál koupit, protože to snad už je vyladěné. Ale samozřejmě jsou totální kokoti když nechají trpět zákazníky se staršími auty.
  8. Bavil jsem se o dopravě aut z fabriky do prodejny s prodejcem když jsem přebíral auto. Přepravci mají smluvně na přepravu toho auta 30 dnů. A protože jsou drahé pohonné hmoty, tak prostě čekají až se jim nějakým směrem naplní kamion a pak to teprv dovezou. Takže auto může stát měsíc někde na dvoře dopravce a čekat na správný kamión co jede správným směrem. Nicméně je to nevyzpytatelné. Já třeba měl ohromné štěstí. Auto bylo vyrobeno v pátek a začátkem dalšího týdne bylo u dealera.
  9. V MR2023 je to tam nejspíš zpět. Mám auto vyrobené v Říjnu 2022 a teplota oleje je tam zobrazená.
  10. Ještě, že to mám dobrovolně zapnuté a nevím jestli to je, nebo není, rozbité. Držím palce ať vám to vyřeší.
  11. Klasický neadaptivní tempomat.
  12. Pokud nepřijde oběžník, že vyřazují ergonomická sedadla z výroby. Pak budeš mít možnost zrušit objednávku, nebo pokračovat bez sedadel a zlevnit o to konfiguraci. Přesně to se stalo s Area View (360 kamery). Každopádně by se nemělo stát, že auto jen tak přijede bez sedaček. Nicméně já je v konfigurátoru pořád vidím.
  13. Teď jsem se byl mrknout v autě. Octavia Scout vyrobená dva týdny zpět a tahle volba tam není.
  14. Vyčekej to. Oni to nakonec dodají. Já čekal 20 měsíců. A konečně ji mám od minulého týdne doma. A je to fajn. Auto jezdí, všechno funguje. Jsem spokojenej.
  15. Taky jsem si říkal, že ty listy tomu docela slušej. Takové podzimní souznění. No hlavně, že ho dotunili a dovezli. Budou tam tyhle rámečky s oranžovou linkou.
×
×
  • Vytvořit nový...