Petta Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Nedávno jsem přišel o svýho mechanika, který byl zároveň i kamarád. Takže když jsem od něj něco potřeboval, tak jsem neplatil 500 za hodinu. Potřebuji se postarat o Rapida a vyměnit mu poloosu a vyštelovat karburátor, ventily, předstih atd. Vím, že to taky zabere čas, ale jestli někoho znáte, tak dejte vědět. Ti, co mě pošlou do servisu, tak nemusí přispívat, protože ještě existují lidé, kteří nepotřebují obírat ostatní. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 11. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Ještě jsem zapoměl, jsem z Ústí nad Labem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 Škoda,že jsi až z Ústí,tady na Praze 9,kousek od černýho Mostu je super chlap na tyhle starý auta.Dělal mi Škodu 105,felicii a naprostá spokojenost.Fakt to umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.