fsociety19x Vloženo 18. Únor 2023 Vloženo 18. Únor 2023 (editace) Ahojte, pri kupe auta som si vsimol este u predajcu skoda ze je nejaky kaz na zadnom okne cize nez som auto kupil tak ho menili. teraz po 3 mesiacoch ako som na okno nahodil rain off som si vsimol, ze PRAVY spojler nelicuje s oknom a este k tomu sa aj cely hybe (hlavne hore), proste nedrzi. Moj predpoklad je ze ti suhaji ked menia okno musia dat dole tie spojlery a potom ich zas nasadit. Kedze LAVY krasne licuje a drzi, moj dalsi predpoklad je ze zhodili dole len PRAVY a LAVY nechali na aute a okno pod ten LAVY zasunuli. Potom prasacky naspat prilepili PRAVY lenze ten uz logicky nedrzi lebo ta paska proste nie je stavana na to aby sa XY krat naliepala/odliepala. To co licuje s oknom je zrejme klasicke EPDM (spongia), ktora je nalepena len z jednej strany. Co sa vsak tyka uchytenia samotneho spojlera tak ked som si diel dohladal podla ETKY a nasiel fotky, vyzera to tak ze to drzi na takej tej "penovej" obojstrannke-taka nejaka podobna alebo ta ista sa napriklad dava aj na skoda znaky a pismena. Vedel by mi niekto presne povedat ako sa ta obojstranna "penova" paska vola, pripadne by niekto vedel odporucit nejaku alternativu, ktoru uz ma vyskusanu a dobre drzi? Predpokladam ze to totiz bude stacit nahriat a podobrat to dakym plastovym lizatkom a cely spojler pojde dole cize plan je odstranit staru pasku a dat novu. Mensi problem bude aj s hrubkou tej pasky-zrejme budem musiet ten spojler dat najprv dole-odmerat hrubku pasky, docasne ho zas dat naspat a potom niekde zohnat tu pasku. VID20230218131928.mp4 Editováno: 18. Únor 2023, autor: fsociety19x chybka Citovat
XTad Vloženo 28. Únor 2023 Vloženo 28. Únor 2023 Pokud vím, tak výrobci příslušenství (třeba Milotec atd.) používají 3M pásky, takže bych zkusil hledat tady https://www.3mcesko.cz/3M/cs_CZ/p/c/pasky/penove-pasky/i/automobilovy-prumysl/ Bál bych se ale, že stará páska nepůjde jentak seškrábat bez poškození dílu. Citovat
slovacik Vloženo 28. Únor 2023 Vloženo 28. Únor 2023 Mne to vymenili v rámci záruky bez platenia. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.