fsociety19x Vloženo 18. Únor 2023 Sdílet Vloženo 18. Únor 2023 (editace) Ahojte, pri kupe auta som si vsimol este u predajcu skoda ze je nejaky kaz na zadnom okne cize nez som auto kupil tak ho menili. teraz po 3 mesiacoch ako som na okno nahodil rain off som si vsimol, ze PRAVY spojler nelicuje s oknom a este k tomu sa aj cely hybe (hlavne hore), proste nedrzi. Moj predpoklad je ze ti suhaji ked menia okno musia dat dole tie spojlery a potom ich zas nasadit. Kedze LAVY krasne licuje a drzi, moj dalsi predpoklad je ze zhodili dole len PRAVY a LAVY nechali na aute a okno pod ten LAVY zasunuli. Potom prasacky naspat prilepili PRAVY lenze ten uz logicky nedrzi lebo ta paska proste nie je stavana na to aby sa XY krat naliepala/odliepala. To co licuje s oknom je zrejme klasicke EPDM (spongia), ktora je nalepena len z jednej strany. Co sa vsak tyka uchytenia samotneho spojlera tak ked som si diel dohladal podla ETKY a nasiel fotky, vyzera to tak ze to drzi na takej tej "penovej" obojstrannke-taka nejaka podobna alebo ta ista sa napriklad dava aj na skoda znaky a pismena. Vedel by mi niekto presne povedat ako sa ta obojstranna "penova" paska vola, pripadne by niekto vedel odporucit nejaku alternativu, ktoru uz ma vyskusanu a dobre drzi? Predpokladam ze to totiz bude stacit nahriat a podobrat to dakym plastovym lizatkom a cely spojler pojde dole cize plan je odstranit staru pasku a dat novu. Mensi problem bude aj s hrubkou tej pasky-zrejme budem musiet ten spojler dat najprv dole-odmerat hrubku pasky, docasne ho zas dat naspat a potom niekde zohnat tu pasku. VID20230218131928.mp4 Editováno: 18. Únor 2023, autor: fsociety19x chybka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XTad Vloženo 28. Únor 2023 Sdílet Vloženo 28. Únor 2023 Pokud vím, tak výrobci příslušenství (třeba Milotec atd.) používají 3M pásky, takže bych zkusil hledat tady https://www.3mcesko.cz/3M/cs_CZ/p/c/pasky/penove-pasky/i/automobilovy-prumysl/ Bál bych se ale, že stará páska nepůjde jentak seškrábat bez poškození dílu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 28. Únor 2023 Sdílet Vloženo 28. Únor 2023 Mne to vymenili v rámci záruky bez platenia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 28. Únor 2023 Sdílet Vloženo 28. Únor 2023 Tak je teda pěkná prasarna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.