svancarova7 Vloženo 21. Únor 2023 Sdílet Vloženo 21. Únor 2023 Dobrý den, koupila jsem si Fabii z druhé ruky a teď jsem tak nějak zjistila, že i když mám auto zamknuté, jde otevřít dvířka palivové nádrže a tedy vybrat palivo.. Je to tak správně nebo mám pokažený zámek? nikde jsem se nedočetla jestli se má zamykat.. díky H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo 21. Únor 2023 Sdílet Vloženo 21. Únor 2023 Áno, musia ostať taktiež zatvorené. Podľa všetkého bude vada na elektrickom zámku dvierok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 21. Únor 2023 Sdílet Vloženo 21. Únor 2023 Jj. odemknout, otevřít víčko položit ruku do prostoru co je vyjížděcí trn a zamknout auto. Musí být slyšet cvaknutí a klepnutí. Jinak je motorek KO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svancarova7 Vloženo 23. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2023 Super, díky, objednám teda nový motorek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitocross Vloženo 23. Únor 2023 Sdílet Vloženo 23. Únor 2023 Mal som tiez problem so zamkom, ale opacny. Neslo odomknut. Na vypary som dosiel do servisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.