Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim, obraciam sa na vas ci niekto uz riesil nefunkcne Sparovanie vyhrievania sedadiel a volantu? (MR 2019) Bol som s tym uz v SA a vramci reklamacia povedali ze opravili ale neopravili, sprava sa to rovnako. Symptomy su nasledovane: neda sa vypnut/zapnut sparovanie teda niekedy to ide (kedze to tvrdili aj v SA ze to ide) a zaroven sa neda volant samostatne zapnut pre vyhrievanie. Kazdy navrh ocenim kedze jedina moznost je to po 2x nechat v skodovke nech to riesia ale ocividne si nevedia dat rady. 

Upraveno od Wjencik

Stačí vyhrev volantu zapnout na plno a pak až ho vypnout. 

• Autor

Praveze samostatny vyhrev volantu neviem zapnut. Jedine ak je sparovanie aktivne zapnem sedadla tak volant hreje tiez. Ale ked vypnem sedadla tak sparovanie sa neda menit resp. volat sam zapnut bez sedadiel. Cize ako to funguje?

Zkus restartovat (tovární nastaveni) infotaiment a climatronic.

Jinak volant se dá samostatně zapnout i vypnout.

Screenshot_20230315_121105_Microsoft 365 (Office).jpg

• Autor

Ako restartujem climatronic mate namysli tovarne nastavenie Columbusu alebo nejak inak to viem resetovat? to ovladanie vyhrievania volantu poznam ale nefunguje mi ked tu ikonu volantu kliknem. Ako som pisal bolo to "opravovane" aj v Skodovke a nepomohlo tak ma zaujima v com to viazne....

ale jde to, také jsem s tím zápasil, ale jde to jak jsem psal, chce to si s tím pohrát, nicméně spárování nepoužívám, protože mám dokódované automatické zapnutí výhřevu podle venkovní teploty, ale jak jsem psal, také jsem s tím bojoval a jde to...

• Autor

Mate pravdu, treba sa len pohrat s intenzitou teploty vyhrevu zmenit ju a hned to ide vsetko. Cize zrejma chyba softveru.

nejspíš ano, ale já jsem se s tím trápil hodně dlouho, než jsem na to přišel

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.