starman Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 A zadarmo? Má slečna ho objevila.... sedadlo spolujezdce....jeho polohovací páka... v pohodě na ni, či mezi ni a sedadlo vejde PETKA:) chcete fotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Tak proč je sem rovnou nedáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 13. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Tak proč je sem rovnou nedáš? ok, vyfotím a dám, ještě sem slibiju dát fotky poškrábaného zpětného zrdcátka, ok, budu fotit..dám sem))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 A zadarmo?Má slečna ho objevila.... sedadlo spolujezdce....jeho polohovací páka... v pohodě na ni, či mezi ni a sedadlo vejde PETKA:) chcete fotky? Známe Manželka to obejvila už dávno, a já to začal používat i když jezdím sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 13. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 A zadarmo?Má slečna ho objevila.... sedadlo spolujezdce....jeho polohovací páka... v pohodě na ni, či mezi ni a sedadlo vejde PETKA:) chcete fotky? Známe Manželka to obejvila už dávno, a já to začal používat i když jezdím sám a pochlubil jsi se tu s tím?)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Zrovna dneska jsem to téma chtěl založit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 PS: A už máš ty fotky:-)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Starman: a foto prosím i s manželkou, ať víme komu za ten nápad vděčíme Já jsem asi nějakej natvrdlej, ale nějak mi to nepálí (ohledně té petky), takže fotky určitě pomůžou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Starman: a foto prosím i s manželkou, ať víme komu za ten nápad vděčíme Já jsem asi nějakej natvrdlej, ale nějak mi to nepálí (ohledně té petky), takže fotky určitě pomůžou... On nemá manželku, on má jen slečnu, to já mám manžílku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 A fotky furt nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarekk Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Taky na to nervózně čekám. Flašky se kutálí po autě tam a zpět a já furt nevím kam s nimi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Zrovna dneska jsem to téma chtěl založit šem byl rychlejší))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 PS: A už máš ty fotky:-)? fotky mám, jen je vytáhnu z mobilu, dám je sem po víkendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Starman: a foto prosím i s manželkou, ať víme komu za ten nápad vděčíme Já jsem asi nějakej natvrdlej, ale nějak mi to nepálí (ohledně té petky), takže fotky určitě pomůžou... budou fotky budou)) a přítelkyni nevím jestli dostanu do záběru.))) ohnu ji hlavu dolů)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Taky na to nervózně čekám. Flašky se kutálí po autě tam a zpět a já furt nevím kam s nimi budou)) mám sem dát hnusně kvalitní fotky z mobilu? po víkendu bych dal hezčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 A fotky furt nikde v 6 hodin ráno spím ))))) tedy vlastně už ne(((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Tak tady je foto. Sice s dvoulitrovkou to moc nejde, ale myslím, že už je jasné o co jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 (editace) A furt jste chtěli fotku nějaké ženské a jelikož manžílka není doma, bude stačit tahle Interně jí říkám Milena, po jedné bejvalce Editováno: 14. Prosinec 2006, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 A furt jste chtěli fotku nějaké ženské a jelikož manžílka není doma, bude stačit tahle Interně jí říkám Milena, po jedné bejvalce drsné, a co na to manželka?))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Tak tady je foto. Sice s dvoulitrovkou to moc nejde, ale myslím, že už je jasné o co jde hm, my to tam strkáme jinak, není svisle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Tak tady je foto. Sice s dvoulitrovkou to moc nejde, ale myslím, že už je jasné o co jde hm, my to tam strkáme jinak, není svisle.. Nevím jak to tam strkáte ale když ses k žádnému foto neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.cz Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Tak já s manželkou to tam strkáme taky různě. Vodorovně, někdy svisle - to záleží při jaké poloze se nacházíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Tak tady je foto. Sice s dvoulitrovkou to moc nejde, ale myslím, že už je jasné o co jde hm, my to tam strkáme jinak, není svisle.. Nevím jak to tam strkáte ale když ses k žádnému foto neměl buď rád že sem píšu,,. skleróza je hrozná věc,. budu testovat fotak o víkendu, večer sem dám fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 ty vogo, mrda potahy!! , ten držáček neni moc vidět, ale mě se drží všechno co udrží flašku, kolik za to a kde to pořídit, příp. je to nějakej univerzál, nebo je to jen do fábky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 ty vogo, mrda potahy!! , ten držáček neni moc vidět, ale mě se drží všechno co udrží flašku, kolik za to a kde to pořídit, příp. je to nějakej univerzál, nebo je to jen do fábky?? Jo, mě z nich taky někdy může mrdnout jak na sedáku sjížděj Jinak bych tipoval, že to je koncernovej univerzál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.